reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mmmm Veronika wbijam do Ciebie na obiad [emoji23][emoji7] a ja właśnie posprzątałam górę teraz czas na dół :p mały spi narazie :p później prasowanie i lecimy do miasta na zakupy :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
On ma 32lata ...mówisz mu ściągnij buty to on powie skarpety mi śmierdzą i wtedy aż nie wiem co powiedzieć ...są mega nie wychowani ciagle chcą kasę pożyczać a później oddają po pare groszy i to jeszcze trzeba się upomnieć bo "zapominają" . W dodatku ciagle palą papierosy wchodzą i wychodzą , ona cała ciąże Piła wódę nawet w dzień porodu była pijana bo odwiedziliśmy ich i śmierdziało ...taka patola poprostu

Zgadzam się z Emol. Ja miałam podobny problem z dzieckiem brata męża. Też jak przychodził to zabawki Emilki poniszczone albo znikały z domu.też unikalam ich wizyt.teraz jego brat jest po rozwodzie i dzieciaki w innym mieście więc problem sam się rozwiązał. Pogadaj z mężem że zabawki małego są u nich.może jak on zareaguje to coś się zmieni. Albo Wy chodźcie do nich (ja tak robiłam). A teściową olej i się nie przejmuj

A ja zakupy jutro, znowu sama a B. z dzieciakami zostanie. Zapraszam :) Leon wlaśnie ciągnie cyca! Emol nie martw się u nas też butla na przemian z cycem! Nasze chłopaki to takie żarłoki i sam cyc to za mało ;) Biorę się zaraz za odkurzanie i mycie podłóg póki córa u koleżanki. Wybyła wczoraj na nockę ;)

On ma 32lata ...mówisz mu ściągnij buty to on powie skarpety mi śmierdzą i wtedy aż nie wiem co powiedzieć ...są mega nie wychowani ciagle chcą kasę pożyczać a później oddają po pare groszy i to jeszcze trzeba się upomnieć bo "zapominają" . W dodatku ciagle palą papierosy wchodzą i wychodzą , ona cała ciąże Piła wódę nawet w dzień porodu była pijana bo odwiedziliśmy ich i śmierdziało ...taka patola poprostu

O matko. To ich unikajcie i miej w dupie że teściowa ma pretensje. Nie będzie Wam mówić z kim się macie spotykać. Niech ich sama zaprasza.a jakby mi ktoś powiedział że mu skarpety śmierdzą to bym powiedziała że idąc w gości wypadałoby je zmienić. Jak to są patole to trzeba prosto z mostu

Veronika masz pyszny obiad. Ja mam bigos i lecę do kuchni smażyć naleśniki bo Emilka nie lubi kapusty;).siostra tez ma wpaść do mnie. Jest w ciąży więc będzie miała wybór czy kwaśne czy słodkie na obiad:D

Powiem wam ze mi cycki opadają gdy słyszę ich odpowiedzi ... moj mąż zawsze zwraca uwagę bratu ale on ma to w nosie ... ogólnie on nie był taka patolą kiedyś teraz jak jest z ta dziewczyna to ja tworzą zgranie razem haha ...widujemy się bardzo rzadko bo naprawdę nie lubię z nimi gadać bo zawsze są najmądrzejsi itd Kasieks pewnie pomiesza sobie a co haha a w którym jest tyg ? Veronika a coś konkretnego chcesz sobie kupić czy spożywcze ?:p ja jutro idę na targi dziecięce :p znów nakupuje hahha
1507883983-aaaaaa.jpeg
a to mój mały kalesoniarz haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha... słodki...no to nie złą macie rodzinkę. Też bym się z daleka trzymała ;) Nie wiem jeszcze, na pewno spożywcze. A może zajdę do takko i kupię B. parę majtoli ;D Dzieciaki mają pełne szafy.... mały tyle dostał, że komoda się robi po mału za mała :D Miało być u nas tak pięknie a tu pochmurno :/ dobrze chociaż, że ciepło :) na sobote i niedzielę zapowiadają po 25 stopni. I B. planuje w niedzielę znowu łażenie po górach ;D Haha...jak mu się chce to znak, że chce zrzucić parę zbędności :D Mały się pobawił, wybujał w bujawce i śpi :) ciężka robota i się zmęczył ;) Biorę się po mału za obiad i podłogi bo się tak jakoś zasiedziałam :D Simon dzisiaj 1.5h później z przedszkola bo jechali na gospodarstwo :) Młoda już wróciła..

Ja jestem znana z tych co powie prawdę prosto w oczy i nie bawię się ze kogoś urazie. Przynajmniej Mam wokół siebie znajomych którzy mnie tolerują a ja ich :) co do rodziny to bym powiedziała ze nie chcesz ich u siebie w domu bo co chwilę znikają rzeczy i nie potrafią się w gościach zachować, a jak mu stopy śmierdzą to niech ściąga skarpetki i ma iść umyć stopy. A od męża bym więcej wymagała, żeby pogadal z bratem w prost. A teściowa to powinna być ostatnia osoba która się wtrąca w wasze życie.
Ja dzisiaj zrobiłam makaron, bo mi jeszcze zostało mielonego z wczoraj.
W ten weekend idę do szkoły, mężowi się nie chce przyjeżdżać z młodym na karmienie bo mam 8-15.15 tylko szkoda że godzina w jedną i godzina w drugą stronę muszę dojechać więc na pewno tyle czasu bez karmienia nie dam rady. Na prawdę czasami wolałabym nie mieć tego mleka w cyckach bo jak na razie to dużo z tym zachodu.

reklama
Powiem wam ze mi cycki opadają gdy słyszę ich odpowiedzi ... moj mąż zawsze zwraca uwagę bratu ale on ma to w nosie ... ogólnie on nie był taka patolą kiedyś teraz jak jest z ta dziewczyna to ja tworzą zgranie razem haha ...widujemy się bardzo rzadko bo naprawdę nie lubię z nimi gadać bo zawsze są najmądrzejsi itd Kasieks pewnie pomiesza sobie a co haha a w którym jest tyg ? Veronika a coś konkretnego chcesz sobie kupić czy spożywcze ?:p ja jutro idę na targi dziecięce :p znów nakupuje hahha
1507883983-aaaaaa.jpeg
a to mój mały kalesoniarz haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowny chlopczyk :cool2:

Do góry