reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Foxy Leon też tak 3 dziennie
Veronika_k
Link do: Fisher Price KARUZELA z Misiami PILOT PROJEKTOR 0+
Kasiek za 142 zł też są...takie same...ja wzięłam tylko pierwszy link skopiowałam
Kasiek za 142 zł też są...takie same...ja wzięłam tylko pierwszy link skopiowałam
Veronika_k
Link do: OUTLET Fisher Price Karuzela z misiami C0108
A taką miałam dla Simona i nie polecam!
A taką miałam dla Simona i nie polecam!
kasieks
Ważne żeby mała była spokojna i Ty też odpocznieszMy dzisiaj bylysmy u pediatry i wychodzi ze kpniec naszego cycolenia...z jednejj strony bardzo sie ciesze ze Malej jest lepiej i uśmiecha się wiecej, jest spokojniejsza a jest jeszcze ta stronagdzie szkoda jak diabli mi naszego cycolenia
kasieks
Oglądałam i właśnie się nad nią zastanawiam. Z opisu to chyba PatiEmma też ją miała na myśli. Ty masz dokładnie taką?czytałam opinie i większość jest pozytywna ale kilka osób napisało że mocowanie jest niestabilne i nie wiem czy kupićLink do: Fisher Price KARUZELA z Misiami PILOT PROJEKTOR 0+
kasieks
Emol
My zdecydowaliśmy ze nie kupujemy karuzeli, bo y nas Artur tylko i wylacznie śpi w nocy w łóżeczku i nie chce by aby traktował to jak kącik zabaw. Podobno potem dzieci mają problem z zaśnięciem bo łóżeczko nie jest sygnałem do spania, a karuzela może być "zabawka" do której dziecko będzie sobie gaworzylo zamiast spać.
reklama
Podziel się: