reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mmmm Veronika wbijam do Ciebie na obiad [emoji23][emoji7] a ja właśnie posprzątałam górę teraz czas na dół :p mały spi narazie :p później prasowanie i lecimy do miasta na zakupy :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
On ma 32lata ...mówisz mu ściągnij buty to on powie skarpety mi śmierdzą i wtedy aż nie wiem co powiedzieć ...są mega nie wychowani ciagle chcą kasę pożyczać a później oddają po pare groszy i to jeszcze trzeba się upomnieć bo "zapominają" . W dodatku ciagle palą papierosy wchodzą i wychodzą , ona cała ciąże Piła wódę nawet w dzień porodu była pijana bo odwiedziliśmy ich i śmierdziało ...taka patola poprostu

Zgadzam się z Emol. Ja miałam podobny problem z dzieckiem brata męża. Też jak przychodził to zabawki Emilki poniszczone albo znikały z domu.też unikalam ich wizyt.teraz jego brat jest po rozwodzie i dzieciaki w innym mieście więc problem sam się rozwiązał. Pogadaj z mężem że zabawki małego są u nich.może jak on zareaguje to coś się zmieni. Albo Wy chodźcie do nich (ja tak robiłam). A teściową olej i się nie przejmuj

A ja zakupy jutro, znowu sama a B. z dzieciakami zostanie. Zapraszam :) Leon wlaśnie ciągnie cyca! Emol nie martw się u nas też butla na przemian z cycem! Nasze chłopaki to takie żarłoki i sam cyc to za mało ;) Biorę się zaraz za odkurzanie i mycie podłóg póki córa u koleżanki. Wybyła wczoraj na nockę ;)

On ma 32lata ...mówisz mu ściągnij buty to on powie skarpety mi śmierdzą i wtedy aż nie wiem co powiedzieć ...są mega nie wychowani ciagle chcą kasę pożyczać a później oddają po pare groszy i to jeszcze trzeba się upomnieć bo "zapominają" . W dodatku ciagle palą papierosy wchodzą i wychodzą , ona cała ciąże Piła wódę nawet w dzień porodu była pijana bo odwiedziliśmy ich i śmierdziało ...taka patola poprostu

O matko. To ich unikajcie i miej w dupie że teściowa ma pretensje. Nie będzie Wam mówić z kim się macie spotykać. Niech ich sama zaprasza.a jakby mi ktoś powiedział że mu skarpety śmierdzą to bym powiedziała że idąc w gości wypadałoby je zmienić. Jak to są patole to trzeba prosto z mostu

Veronika masz pyszny obiad. Ja mam bigos i lecę do kuchni smażyć naleśniki bo Emilka nie lubi kapusty;).siostra tez ma wpaść do mnie. Jest w ciąży więc będzie miała wybór czy kwaśne czy słodkie na obiad:D

Powiem wam ze mi cycki opadają gdy słyszę ich odpowiedzi ... moj mąż zawsze zwraca uwagę bratu ale on ma to w nosie ... ogólnie on nie był taka patolą kiedyś teraz jak jest z ta dziewczyna to ja tworzą zgranie razem haha ...widujemy się bardzo rzadko bo naprawdę nie lubię z nimi gadać bo zawsze są najmądrzejsi itd Kasieks pewnie pomiesza sobie a co haha a w którym jest tyg ? Veronika a coś konkretnego chcesz sobie kupić czy spożywcze ?:p ja jutro idę na targi dziecięce :p znów nakupuje hahha
1507883983-aaaaaa.jpeg
a to mój mały kalesoniarz haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha... słodki...no to nie złą macie rodzinkę. Też bym się z daleka trzymała ;) Nie wiem jeszcze, na pewno spożywcze. A może zajdę do takko i kupię B. parę majtoli ;D Dzieciaki mają pełne szafy.... mały tyle dostał, że komoda się robi po mału za mała :D Miało być u nas tak pięknie a tu pochmurno :/ dobrze chociaż, że ciepło :) na sobote i niedzielę zapowiadają po 25 stopni. I B. planuje w niedzielę znowu łażenie po górach ;D Haha...jak mu się chce to znak, że chce zrzucić parę zbędności :D Mały się pobawił, wybujał w bujawce i śpi :) ciężka robota i się zmęczył ;) Biorę się po mału za obiad i podłogi bo się tak jakoś zasiedziałam :D Simon dzisiaj 1.5h później z przedszkola bo jechali na gospodarstwo :) Młoda już wróciła..

Ja jestem znana z tych co powie prawdę prosto w oczy i nie bawię się ze kogoś urazie. Przynajmniej Mam wokół siebie znajomych którzy mnie tolerują a ja ich :) co do rodziny to bym powiedziała ze nie chcesz ich u siebie w domu bo co chwilę znikają rzeczy i nie potrafią się w gościach zachować, a jak mu stopy śmierdzą to niech ściąga skarpetki i ma iść umyć stopy. A od męża bym więcej wymagała, żeby pogadal z bratem w prost. A teściowa to powinna być ostatnia osoba która się wtrąca w wasze życie.
Ja dzisiaj zrobiłam makaron, bo mi jeszcze zostało mielonego z wczoraj.
W ten weekend idę do szkoły, mężowi się nie chce przyjeżdżać z młodym na karmienie bo mam 8-15.15 tylko szkoda że godzina w jedną i godzina w drugą stronę muszę dojechać więc na pewno tyle czasu bez karmienia nie dam rady. Na prawdę czasami wolałabym nie mieć tego mleka w cyckach bo jak na razie to dużo z tym zachodu.

reklama
Powiem wam ze mi cycki opadają gdy słyszę ich odpowiedzi ... moj mąż zawsze zwraca uwagę bratu ale on ma to w nosie ... ogólnie on nie był taka patolą kiedyś teraz jak jest z ta dziewczyna to ja tworzą zgranie razem haha ...widujemy się bardzo rzadko bo naprawdę nie lubię z nimi gadać bo zawsze są najmądrzejsi itd Kasieks pewnie pomiesza sobie a co haha a w którym jest tyg ? Veronika a coś konkretnego chcesz sobie kupić czy spożywcze ?:p ja jutro idę na targi dziecięce :p znów nakupuje hahha
1507883983-aaaaaa.jpeg
a to mój mały kalesoniarz haha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowny chlopczyk :cool2:

Do góry