Foxy_mama
Fanka BB :)
Mój mały tez tylko spi w łóżeczku na noc ,ale ma karuzele bo wcześniej zasypiał przy niej a teraz nie zasypia już ale przydaje się jak np.ogarniam sypialnie to go wkładam i sobie do niej gada a ja mam chwile na szybkie ogarnięcie ale kazdy robi jak uważa i ja to szanuje . Kurde dziewczyny wykończy mnie ta niania ! Dziś mój mały płakał na zmianę z tamtym dzieckiem [emoji33] do tego rodzice tego dziecka krzyczą na nie i trzaskają drzwiami a ono płacze jeszcze mocniej zastanawiam się którzy to sąsiedzi [emoji848] nagrałam na telefonie filmik zeby pokazać mężowi jak te dziecko płacze przeraźliwie naprawdę szkoda ze nie mogę wam pokazać ... aż mi serce
Pęka naprawdę ! A oni tylko puszczają mu pozytywkę krzyczą i wychodzą trzaskając drzwiami... wolałabym tego nie słyszeć naprawdę już niewiem co robić ,przestawiłam ja w inne miejsce nic nie dało a płacz tego maleństwa rozładowuje mi cały czas nianie ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pęka naprawdę ! A oni tylko puszczają mu pozytywkę krzyczą i wychodzą trzaskając drzwiami... wolałabym tego nie słyszeć naprawdę już niewiem co robić ,przestawiłam ja w inne miejsce nic nie dało a płacz tego maleństwa rozładowuje mi cały czas nianie ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom