reklama
kasieks
Fanka BB :)
Jutro mamy szczepienie.mąż już zdrowy,a mnie został mały katar,więc powinno być ok.dzwoniła do mnie pielęgniarka środowiskowa umówić się na wizytę. Ma przyjść w czwartek. Ciekawe co będzie robić.przecież małego co chwilę ogląda lekarz przy szczepieniach.
Veronika_k
A tego to ci nie powiem Kasiek. U nas tak nie ma. Położna 2 miesiace przyjeżdżała
Foxy_mama
PatiEmma witaj [emoji8] właśnie czytam Twoje posty No sporo przeszliście teraz będzie tylko lepiej [emoji8]. Ja chciałam karmić piersią ale niestety nie miałam mleka ... po odstawieniu całkowitym nawet ani razy piersi mnie nie zabolały . Miałam dola i to mega bo wiadomo cyc najlepszy , ale już się z tym pogodziłam i nie jest mi przykro ,cieszę się ze mały jest najedzony ! Veronika i kiedy planujecie ślub ?[emoji7][emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
Foxy no wczoraj właśnie zawiozłam papiery do tłumaczenia Jutro wieczorem odbiór i tylko termin w urzędzie zrobić na dostarczenie papierów i zrobienie terminu. Planujemy miedzy swietami a Sylwestrem. Zobaczymy kiedy będzie wolny termin
reklama
kasieks
Ja córkę urodziłam w Irlandii i tam też tak nie przychodzą.teraz po urodzeniu synka miałam położną co kilka dni przez ok.1,5 miesiąca.a dziś dzwoniła ta pielęgniarkaA tego to ci nie powiem Kasiek. U nas tak nie ma. Położna 2 miesiace przyjeżdżała
Podziel się: