reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Ale fajne [emoji7] kurde Alex ciagle chce siadać [emoji33] w gondoli podnosi mi się za ta nakładkę i siada haha jak tylko dam mu palec to się podnosi odrazu [emoji33] ja go kładę a on dalej swoje :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy mój mały też jak ma okazję to chce siadać. Jak go przewijam i podnoszę rękę do góry żeby założyć albo ściągnąć bluzeczkę to też się zaraz podnosi :)

PatiEmma witaj [emoji8] właśnie czytam Twoje posty No sporo przeszliście teraz będzie tylko lepiej [emoji8]. Ja chciałam karmić piersią ale niestety nie miałam mleka ... po odstawieniu całkowitym nawet ani razy piersi mnie nie zabolały . Miałam dola i to mega bo wiadomo cyc najlepszy , ale już się z tym pogodziłam i nie jest mi przykro ,cieszę się ze mały jest najedzony ! Veronika i kiedy planujecie ślub ?[emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzieki, mam nadzieje ze juz z gorki teraz bedzie,mam nadzieje ze to bedzie strzal w 10,bo nie chce patrzec jak moja Kruszyna sie meczy

Super. Ja rok temu ogarnialmlam papiery. A ślub mieliśmy 28.01 gdzie nigdy zimą nie planowałam. Mam sukienkę na sprzedaż. Byłam w 4 miesiącu Ale jeszcze wtedy dużego brzucha nie miałam. Takie dzisiejszr 3 miesięczne foteczki
1507647132-aaaaaa.jpeg

1507647139-aaaaaa.jpeg
Cudny chlopczyk;)

reklama
Do góry