reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Moj narzeczony bardzo mi pomaga teraz i jak byliśmy w szpitalu,jestem bardzo mu za to wdzieczna bo bym zwariowala chyba z niewyspania i bezradności, najważniejsze żeby się unormowalo i moja Kruszyna byla szczesliwa:)

Jutro mamy szczepienie.mąż już zdrowy,a mnie został mały katar,więc powinno być ok.dzwoniła do mnie pielęgniarka środowiskowa umówić się na wizytę. Ma przyjść w czwartek. Ciekawe co będzie robić.przecież małego co chwilę ogląda lekarz przy szczepieniach.

PatiEmma witaj [emoji8] właśnie czytam Twoje posty No sporo przeszliście teraz będzie tylko lepiej [emoji8]. Ja chciałam karmić piersią ale niestety nie miałam mleka ... po odstawieniu całkowitym nawet ani razy piersi mnie nie zabolały . Miałam dola i to mega bo wiadomo cyc najlepszy , ale już się z tym pogodziłam i nie jest mi przykro ,cieszę się ze mały jest najedzony ! Veronika i kiedy planujecie ślub ?[emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy no wczoraj właśnie zawiozłam papiery do tłumaczenia :) Jutro wieczorem odbiór i tylko termin w urzędzie zrobić na dostarczenie papierów i zrobienie terminu. Planujemy miedzy swietami a Sylwestrem. Zobaczymy kiedy będzie wolny termin ;)

Super. Ja rok temu ogarnialmlam papiery. A ślub mieliśmy 28.01 gdzie nigdy zimą nie planowałam. Mam sukienkę na sprzedaż. Byłam w 4 miesiącu Ale jeszcze wtedy dużego brzucha nie miałam. Takie dzisiejszr 3 miesięczne foteczki
1507647132-aaaaaa.jpeg

1507647139-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry