reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja przy pierwszym miałam nacięcie i było ok.teraz pękło i jeden szew za szybko puścił dlatego się martwię czy będzie wszystko w porządku :eek:.A mąż też chodzi za mną jak piesek,przytula się i dopytuje kiedy to zrobimy;).u mnie połóg trwał około. 5 tygodni i nałożyło się to z przyjazdem rodziców.dlatego mamy przymusową abstynencje;).A dziś rodzice wyjeżdżają ;):p

reklama
Kasieks to dziś będzie gruuubo w sypialni :D ja teraz mam dużo pakowania itd wiec seksy nie wchodzą w grę z powodu braku czasu :p
Pozatym kłócimy się cały czas i nie umiemy dojść do porozumienia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja przy pierwszym miałam nacięcie i było ok.teraz pękło i jeden szew za szybko puścił dlatego się martwię czy będzie wszystko w porządku :eek:.A mąż też chodzi za mną jak piesek,przytula się i dopytuje kiedy to zrobimy;).u mnie połóg trwał około. 5 tygodni i nałożyło się to z przyjazdem rodziców.dlatego mamy przymusową abstynencje;).A dziś rodzice wyjeżdżają ;):p
No Kasiek to do dzieła ;)

Kasieks to dziś będzie gruuubo w sypialni :D ja teraz mam dużo pakowania itd wiec seksy nie wchodzą w grę z powodu braku czasu :p
Pozatym kłócimy się cały czas i nie umiemy dojść do porozumienia.

Foxy ja też mam aktualnie z moim ciche dni! Wczoraj było ostro! Tak się wkurwi...., że mu powiedziałam, że ma spier... ;) Zobaczymy jak dziś będzie jak wróci...o ile wróci

O to widzę nie jestem sama :p mój ciagle szuka dziury w całym a wczoraj zachował się dziwnie bo weszłam niespodziewanie do pokoju a on odrazu wziął telefon w swoją stronę obrócił żebym nie widziała co pisze . Takie śmieszne moim zdaniem

No to dokładnie jak u nas :p szkoda czasu na seks ha ha No bo później facet idzie sobie błogo spać zadowolony i spełniony a my musimy wciaz czuwać nad maleństwami [emoji23][emoji23] także ten mi wizja orgazmu zburza cały rytm nocy [emoji23][emoji23][emoji23]. Kurde mój mały nie dojada swojej porcji jęczy i pręży się przy butli [emoji33] to przez kolki? Może mleko nie takie ...sama nie wiem

To chyba kolki.mój tak robi wieczorami. Je z butelki a za chwilę napina się i płacze. Potem znów łapie butelkę ale bardzo nerwowo i znów się wygina na wszystkie strony i płacz. Ja popołudniu jak się z nim bawię to masuje mu brzuszek i delikatnie dociskam nóżki do brzuszka(mały musi być rozluźniony).czasem wtedy puszcza bąki:p.podczas kąpieli polewam mu brzuszek ciepłą wodą.aha i przy karmieniu butelką trzeba dopajac dziecko między posiłkami. W sumie tyle wody na dzień ile ma na 1 posiłek.jak dziecko nie pije to może mieć zatwardzenia i też będzie bolał go brzuszek.niektórzy dają dzieciom kropelki na kolki ale u nas na razie dajemy radę bez nich.może któryś ze sposobów sprawdzi się też u was:)

U mnie na razie spokój z mężem ale to pewnie dlatego że na coś liczy;).zazwyczaj wkurza mnie brakiem pomocy przy małym kiedy on najbardziej płacze i ciężko go uspokoić.mąż szybko traci cierpliwość a ja jestem zmęczona i sfrustrowana.

Foxy_mama też myślę że to dziwne zachowanie z tym telefonem.może wszystko się poukłada po przeprowadzce.wiem że przy maluszku bardzo ciężko zorganizować trochę czasu i siły dla swojego faceta ale to ważne dla związku. My od razu mamy silną więź z dzieckiem bo było 9 miesięcy w brzuchu.faceci muszą tą więź budować.czują się zagubieni a w dodatku maluch zabiera im uwagę kobiety która przedtem była tylko dla nich.muszą się odnaleźć w nowej sytuacji.faceci to takie duże dzieci ;)

Tak to prawda muszę znaleść dla niego więcej czasu ale jakoś się mijamy a jak jest fajnie to zawsze musi palnąć jakaś głupotę i czar pryska [emoji15]mam nadzieje ze wszystko wróci do normy bo naprawdę go kocham i niechcialabym się rozstać z byle powodu a czasem właśnie tak bywa ... i jak Kasieks były seksy ?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️ ja może w weekend coś podziałam . Ps. Muszę kupić jutro maszynkę hahahha . Olisia jak tam mała ?[emoji7] Veronika jak tam mąż ? Już zgoda ?

reklama
Tak to prawda muszę znaleść dla niego więcej czasu ale jakoś się mijamy a jak jest fajnie to zawsze musi palnąć jakaś głupotę i czar pryska [emoji15]mam nadzieje ze wszystko wróci do normy bo naprawdę go kocham i niechcialabym się rozstać z byle powodu a czasem właśnie tak bywa ... i jak Kasieks były seksy ?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️ ja może w weekend coś podziałam . Ps. Muszę kupić jutro maszynkę hahahha . Olisia jak tam mała ?[emoji7] Veronika jak tam mąż ? Już zgoda ?

Były ;).u mnie maszynka też się przydała:D.mały ładnie usnął więc mieliśmy czas dla siebie.było super.nic się nie zmieniło oprócz tego że musiał założyć gumkę :p

Do góry