reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny mam pytanie.kochalyscie się już po porodzie? Mąż ciągle się pyta kiedy więc mu odpowiadam że za 5 minut ;).chwilowo nie mamy możliwości ze względu na rodziców ale oni wyjeżdżają jutro wieczorem.trochę się tym stresuję bo wczoraj czytałam na forum że mąż jednej z kobiet bardzo skrytykował wygląd jej krocza po drugim porodzie:oo2:.u mnie po pierwszym wszystko było super ale teraz urodziłam duże dziecko i martwię się że mogło się wszystko rozjechac :baffled:

reklama
Pewnie ze tak :p ja tylko zapytałam tak z ciekawości :D . Co u was ? Ja dziś byłam oglądać dom socjalny dostaliśmy ,2sypialnie ,salon , kuchnia łazienka ogród z przodu i z tylu No bajka [emoji7][emoji7][emoji7] tylko przeprowadzka mnie przeraża ... bo mały taki marudny ostatnio

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dasz radę :).wszystko wydaje się trudne z dzieckiem a jak stoimy przed faktem to wszystko jest ok.jak za dużo się nad czymś zastanawiamy to wyolbrzymiamy problemy.a jak przychodzi co do czego to radzimy sobie świetnie.będzie dobrze:)

Kasieks ja nie używałam od maja xD jakaś aseksualna jestem nie wiem czemu tzn w głowie mam różne wizje ale jak przychodzi wieczór to marze o spokoju i padam na twarz ... mój tz dzielnie to znosi No chyba ze ma romans [emoji23][emoji23][emoji23] albo ręczny hahaha kurde ale mój mały zrobił się marudny [emoji33] po jedzeniu mega płacz nie wiem czy to wina mleka czy tak poprostu

Kochane moje 2.08 na świat przyszła Ania mająca 3900g i 55 cm
O 17.00 na porodówce wylądowałam a o 19.40 byłam po wszystkim

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow expres :D gratulacje taka sama waga jak mój Alex [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️ zdrówka dla was !

Kasieks ja nie używałam od maja xD jakaś aseksualna jestem nie wiem czemu tzn w głowie mam różne wizje ale jak przychodzi wieczór to marze o spokoju i padam na twarz ... mój tz dzielnie to znosi No chyba ze ma romans [emoji23][emoji23][emoji23] albo ręczny hahaha kurde ale mój mały zrobił się marudny [emoji33] po jedzeniu mega płacz nie wiem czy to wina mleka czy tak poprostu

Ha ha ha:biggrin2:. Mój chyba romansu nie ma skoro się dopomina;).przerwa mniej więcej jak u ciebie.potrzymam go chyba do weekendu i powiem że jak chce coś działać to musi później wstawać w nocy do małego bo nie mam tyle siły żeby odpuszczać czas na sen;).w ciągu tygodnia ja wstaję bo on chodzi do pracy i musi się wyspać

No to dokładnie jak u nas :p szkoda czasu na seks ha ha No bo później facet idzie sobie błogo spać zadowolony i spełniony a my musimy wciaz czuwać nad maleństwami [emoji23][emoji23] także ten mi wizja orgazmu zburza cały rytm nocy [emoji23][emoji23][emoji23]. Kurde mój mały nie dojada swojej porcji jęczy i pręży się przy butli [emoji33] to przez kolki? Może mleko nie takie ...sama nie wiem

reklama
Dziewczyny ja już jestem dawno po pierwszym razie ;) pisałam już w którymś poście ;) Połóg miałam 3 tyg i mój jak się tylko dowiedział, że po to od razu działał ;) Ale przez te 3 tyg to chodził jak piesek ;) Ciągle się przytulał i był milusi :) a ja po kątach się śmiałam ;) Tyle, że tym razem mały żadnej szkody nie narobil. Przy pierwszym porodzie byłam nacina,przy drugim pękło samo a teraz nic ;) wszystko sprawnie i elegancko się zagoiło :)

Do góry