reklama
Kasieks myślę że jesteś bardzo przemęczona stąd ta utratą nastroju i dołek. Z małym zostajesz sama cały dzień i to dodatkowo wpływa na zły nastrój. Ja miałam tak ze starszą pomimo że mąż bardzo pomagał to moja mama wiecznie gadała daj Tomkowi odpocząć on wstaje do pracy i przychodzi zmęczony a ty go jeszcze ganiasz. Więc jej kiedyś powiedziałam że to że ja do pracy nie wychodzę nie znaczy że nie jestem zmęczona.
Jeśli chodzi o atrakcyjność to myślę że to jest normalne że przychodzi taki etap że kobieta patrzeć na siebie nile może a szczególnie po porodzie na ten zwisający i galaretowaty brzuch i do tego uda w celulicie.
Rodzice będą u was długo? Może on czuje się skrępowany ich obecnością w waszym pokoju.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o atrakcyjność to myślę że to jest normalne że przychodzi taki etap że kobieta patrzeć na siebie nile może a szczególnie po porodzie na ten zwisający i galaretowaty brzuch i do tego uda w celulicie.
Rodzice będą u was długo? Może on czuje się skrępowany ich obecnością w waszym pokoju.
Kasieks czuję się średnio, jestem zmęczona ta cała sytuacja tym czekaniem i tym nękaniem telefonami SMS wiadomościami na fb i messengerze czy już urodziłam. Czyje presję ze wszystkich stron. Ile można odpowiadać że się nie urodziło a jak coś to dam znać. Ludzie nie rozumieją i codziennie piszą.
Foxy_mama
Fanka BB :)
KAsieks bidulko jestem z Tobą [emoji8][emoji8][emoji173]️ ja wyglądam jak połączenie morświna z tygrysem przez moje mega rozstępy na brzuchu [emoji15][emoji23]. Ogólnie moja cera się jakoś zmieniła na gorsze a włosy błagają o fryzjera ... tylko kuwa kiedy ?! [emoji22] mój tz tez mi pomaga ale jakoś tak wiecie jak mały grzeczny albo jak gada z mama na skype ... nie powiem mój mały dużo spi ale jak tylko zejdę na dół to odrazu ryk i pobudka wiec gnije w tej sypialni...nawet deskę do prasowania mam tutaj i inne rzeczy normalnie już nie mogę patrzeć na ten pokój
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasieks
Myślę że masz rację i to wszystko wynika ze zmęczenia ale nie mam kiedy odpocząć.chciałabym się wyspać.mały ma już 6 tygodni i właśnie od tego czasu śpię po 6 godz.na dobę ale nie naraz więc jestem ciągle niewyspana i pije kawę żeby jakoś funkcjonowaćKasieks myślę że jesteś bardzo przemęczona stąd ta utratą nastroju i dołek. Z małym zostajesz sama cały dzień i to dodatkowo wpływa na zły nastrój. Ja miałam tak ze starszą pomimo że mąż bardzo pomagał to moja mama wiecznie gadała daj Tomkowi odpocząć on wstaje do pracy i przychodzi zmęczony a ty go jeszcze ganiasz. Więc jej kiedyś powiedziałam że to że ja do pracy nie wychodzę nie znaczy że nie jestem zmęczona.
kasieks
Wiem co czujesz. Ja miałam to samo.a jak byłam w szpitalu na podtrzymaniu to było jeszcze gorzej.l co chwile ktoś dzwonił lub pisał smsy.miałam odpoczywac i się nie denerwować a co chwile ktoś się o coś dopytywal.pomimo że powiedziałam że poinformuje jeśli coś się zmieni.wiem że wynika to z troski ale jednak byli bardzo nachalni.nie rozumieli że potrzebuje spokoju.to trzeba jakoś przetrwać.najlepiej to dać telefon mężowi i niech on odbiera i odpisuje wiadomosciKasieks czuję się średnio, jestem zmęczona ta cała sytuacja tym czekaniem i tym nękaniem telefonami SMS wiadomościami na fb i messengerze czy już urodziłam. Czyje presję ze wszystkich stron. Ile można odpowiadać że się nie urodziło a jak coś to dam znać. Ludzie nie rozumieją i codziennie piszą.
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
![No2 :no2: :no2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no7lb.gif)
Foxy_mama
A i zapomniałam dodać ze moja pipka nie dość ze wyglada jak frankenstein to jeszcze mogłabym w niej przemycić emigranta [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i co się schylę to słyszę jak powietrze wylatuje jakbym bąka puściła [emoji33][emoji15][emoji23] wybaczcie za bezpośredniość
kasieks
Moja skóra też gorzej wygląda a o włosach lepiej nie mówićKAsieks bidulko jestem z Tobą [emoji8][emoji8][emoji173]️ ja wyglądam jak połączenie morświna z tygrysem przez moje mega rozstępy na brzuchu [emoji15][emoji23]. Ogólnie moja cera się jakoś zmieniła na gorsze a włosy błagają o fryzjera ... tylko kuwa kiedy ?! [emoji22] mój tz tez mi pomaga ale jakoś tak wiecie jak mały grzeczny albo jak gada z mama na skype ... nie powiem mój mały dużo spi ale jak tylko zejdę na dół to odrazu ryk i pobudka wiec gnije w tej sypialni...nawet deskę do prasowania mam tutaj i inne rzeczy normalnie już nie mogę patrzeć na ten pokój
![Unsure :unsure: :unsure:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/unsure8ly.gif)
![Oo2 :oo2: :oo2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/oo9ei.gif)
![Hmm :hmm: :hmm:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/hmm9kf.gif)
kasieks
Z tym powietrzem to ci przejdzieA i zapomniałam dodać ze moja pipka nie dość ze wyglada jak frankenstein to jeszcze mogłabym w niej przemycić emigranta![]()
![]()
i co się schylę to słyszę jak powietrze wylatuje jakbym bąka puściła![]()
![]()
wybaczcie za bezpośredniość![]()
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
reklama
Foxy_mama
Kasieks to dobrze ze to mija
oj biedna
( te szwy to masakra jakaś ze tak puszczają ... mnie nikt nie sprawdzi mam zrobić to sama a ja nie mam pojęcia co jest dobre a co nie :/ . Wgl jestem wściekła mały bardzo mi płakał zrobił 3 kupy i poszedł właśnie spać a mój tz się najebał( sorry za wyrażenie ale inaczej tego nazwać się nie da) i oczywiście wszystko na mojej głowie i boje się iść nawet wykąpać ze mały wstanie a ten głupek zrobi mu przypadkiem krzywdę .... jak mnie wkurza to ze on zaczyna od 1 piwa i kończy na zgonie ... fakt pije rzadko ale w momentach kiedy go potrzebuje najbardziej ! A co gorsza w ostatni dzień urlopu gdzie mogłam się ten ostani raz wyspać chociaż trochę ... faceci są naprawdę dziwni
Podziel się: