reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika to masz jak w bajce [emoji7][emoji7][emoji7] mój ma różne dni ale myśle ze i tak jest dobrze ,płacze tylko jak mu coś dolega w sumie . Tylko martwi mnie to ze ta kupę robi co 2-3 dni . Wiem ze to normalne ale z kim kolwiek rozmawiam to ich dzieci robią kupę co karmienie albo chociaż raz dziennie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój też tak robi.wiem że to normalne ale też się tym martwię. Mamy tak już mają ;)

reklama
Cześć wszystkim :).nie pisałam bo nie miałam zasięgu na tym kempingu:baffled:.tylko 3 dni ale było fajnie.pogoda ładna. Mały spał całe dnie w gondoli na swiezym powietrzu.budził się co 3 godz.na karmienie i zmianę pieluszki:).w nocy było trochę gorzej z usypianiem ale daliśmy radę:).teraz wracamy do domku ale pogoda okropna.pada i już widzieliśmy 2 wypadki na autostradzie.byle bezpiecznie dojechać :happy2:

Ja po wizycie, rozwarcie na 2 cm główka już nisko i napiera, ale postępu porodu brak. Lekarka się dziwiła że nic mnie nie bierze przy takim napieraniu ale bez skurczy nic nie zrobimy i trzeba czekać

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się. Już niedługo :)

Foxy-mama jeszcze nie urodziłam, kulam się cały czas.

Oj bidulko [emoji8]ale to jeszcze chwila [emoji253] . Dziewczyny nie mogę uwierzyć ze moje maleństwo skończyło wczoraj 4tyg [emoji33]. I faktycznie szybko zapomina się o porodzie i całym tym bólu i strachu przed wychowaniem i opieka nad maluszkiem :) teraz śmiać mi się chce ze swoich obaw , które były beznadziejne :) fakt życie przestawia się do góry nogami + ból pologowy robi swoje , ale teraz jestem inna osoba :) bardziej zorganizowana , odpowiedzialna i zaradna chociaż wątpiłam bardzo w siebie i swe możliwości , jednak trzeba spiąć dupsko i uwierzyć w siebie ![emoji2][emoji1][emoji16]. Mysle ze ten nacisk na karmienie piersią tez przyczynił się do mojej małej "depresji", jednak na chwile obecna uważam ze butla to dobry wybór w moim wypadku, zobaczcie ze nawet gdy przestałam karmić nie czułam bólu w piersiach/nawału czy nawet zwykłej pełności, z dniem w którym przestałam moje cyce były normalne i tak zostało , a mam znajome co chwile nie przystawiają i maja mega bóle i inne dolegliwości . Ale się rozpisałam [emoji23][emoji23]pozdrawiam was serdecznie dziewczyny [emoji8][emoji16] Kawoszka odezwij się ! [emoji173]️

Jak tam u was? U mnie nadal cisza, nic się nie dzieje i nie zapowiada się na poród.

Cześć. Wczoraj mały miał chrzciny :)."przyjęcie"robiłam w domu bo nie zapraszałam całej rodziny.ciężko było zorganizować wszystko przy małym ale się udało :).a co tam u was.jak po weekendzie?

Wczoraj było u nas 30°.wieczorem pojawiły się chmury i miałam nadzieję że popada ale nic z tego :no:.dziś też będzie gorąco.w mieszkaniu mam 28° i nie ma jak obniżyć temperatury. Włączam wiatrak ale nie chcę żeby dmuchał bezpośrednio na małego a jemu też gorąco :baffled:.daję mu wodę do picia i leży w pieluszce i bodziaku.nie wiem co jeszcze mogę dla niego zrobić. Chyba zacznę się modlić o deszcz:baffled:

reklama
Kasieks wysyłam deszcz do Ciebie [emoji16] u nas leje nawet nosa za drzwi nie można wystawić :/ do tego jakoś nie dogadujemy się z tz ... meczy mnie taka sytuacja ale cóż, nie chciałabym się rozstawać ale narazie cała ta sytuacja właśnie dąży do tego ...np. Ja wstaje w nocy do małego karmie,przebieram i usypiam czasem trwa to 5min a czasem 2h wiadomo , wiec później jak on spi to ja razem z nim i właśnie o to są mega pretensje ze ciagle leżę ... a co mam ku.rwa robić :/ w domu czysto/ugotowane/wyprane wiec niewiem o co mu chodzi naprawdę .
Niby takie pierdoly ale takie wzajemnie pretensje psują wszystko i zastanawiam się gdzie podziała się nasza wielka miłość i zgoda i dlaczego w związkach tak właśnie sie dzieje ze nie jest to samo co kiedyś

Do góry