reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ooo jaka tu cisza:confused:.byłam dziś cały dzień poza Krakowem i mały spał cały czas w wózku. Budziłam go na zmianę pieluszki i karmienie:).myślałam że teraz będzie cyrk jeszcze gorszy niż zazwyczaj a tu niespodzianka -trochę pomarudzil i spi:-D.mam nadzieję że będzie grzeczny całą noc.jutro jedziemy do Otmuchowa na kemping i w piątek wracamy.zobaczymy czy damy sobie radę z ogarnięciem małego poza domem przez kilka dni :oo:.a co u was słychać? Dajecie radę? :)

reklama
nas dzis cala noc meczyl brzzuszek i kolki :( ale rano tatus skoczyl do apteki i kupil espumisan i narazie odkupac wszystko jak w najlepszym porzadku, Wczoraj bylismy caly dzien poza domem i maly tylko otworzyl oczka i w placz bo inne miejsce ,no i zamowilam szumisia nwm czy sie przyda i karuzele nad lozeczko ;)

Martyna witaj w klubie tez się męczymy 3 dzień z kolkami i espumisan średnio pomaga ;/ czy mogę podać jeszcze coś czy lepiej nie mieszać ? Kasieks ale Ci fajnie [emoji7][emoji7][emoji7] tez bym gdzieś

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej! Dawno nie pisałam! Ehhh te kolki :/ Ja podaję sab simplex i pomaga! Ale dzislś miał mega kolkę (na szczęście trwała krótko) przez moją głupotę! Zmieniałam butelkę z małej na dużą bo mała za mała ale nie pomyślałam,ze w dużej w smoku są 2 dziurki a w małej tylko 1! :( Dostał krople jak zwykle plus czopka viburcol i śpi jak aniołek! Ogólnie to nie narzekam! Dziś był wyjątkowo grzeczny przespał pół dnia! W czwartek byliśmy cały dzień w Zoo i budziłam go na karmienie i zmiane pieluchy :) W nocy budzi się na karmienie dwa razy! Ja dalej mam nawał mleka! Czasami dostanie mleko w proszku wieczorem,żeby pospał dłużej i wtedy mam czas z B dla siebie! W sobote minęło 3 tyg od porodu i od tego czasu skończył mi się połóg! A jak tam u waa dziewczyny?

Kasieks u mnie ok, bez zmian. Wczoraj ktg nie zarejestrowało żadnego skurczu, ale za to ruchliwość i pobudzenie małej na wysokim poziomie. Na wydruku z ktg same szczyty niczym Rysy w Tatrach.
Dziś mam wizytę u gina, zobaczymy co ciekawego mi powie.
Kasieks powodzenia na kempingu, zobaczysz będzie fajnie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie, rozwarcie na 2 cm główka już nisko i napiera, ale postępu porodu brak. Lekarka się dziwiła że nic mnie nie bierze przy takim napieraniu ale bez skurczy nic nie zrobimy i trzeba czekać

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co u was ?:*
Ja właśnie karmiłam malego i co zaśnie na rękach to go próbuje odłożyć do łóżeczka ale wtedy się budzi i tak od wieczora ...

Mój
Dziewczyny co u was ?:*
Ja właśnie karmiłam malego i co zaśnie na rękach to go próbuje odłożyć do łóżeczka ale wtedy się budzi i tak od wieczora ...

Mój śpi ładnie w nocy! Cyc ok 20-21 potem w nocy ok 2 i 5-6 rano! 10-15 min najedzony i śpi dalej także nie narzekam! W dzień też grzeczny! Ale ok 17 zaczyna trochę świrować i punktualnie 18.30 akcja brzuszek! Akcja z brzuszkiem trwa do wieczornego karmienia potem spokój!

Veronika to masz jak w bajce [emoji7][emoji7][emoji7] mój ma różne dni ale myśle ze i tak jest dobrze ,płacze tylko jak mu coś dolega w sumie . Tylko martwi mnie to ze ta kupę robi co 2-3 dni . Wiem ze to normalne ale z kim kolwiek rozmawiam to ich dzieci robią kupę co karmienie albo chociaż raz dziennie .

reklama
Veronika to masz jak w bajce [emoji7][emoji7][emoji7] mój ma różne dni ale myśle ze i tak jest dobrze ,płacze tylko jak mu coś dolega w sumie . Tylko martwi mnie to ze ta kupę robi co 2-3 dni . Wiem ze to normalne ale z kim kolwiek rozmawiam to ich dzieci robią kupę co karmienie albo chociaż raz dziennie .

U nas kupa często! Wcześniej była nawet 10 razy dziennie! Co cyc to zaraz kupa! Teraz jest trochę inaczej, czasami 2 razy dziennie a czasami i więcej ale nie tak jak na początku,żeco karmienie ;)

Do góry