reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ooo jaka tu cisza:confused:.byłam dziś cały dzień poza Krakowem i mały spał cały czas w wózku. Budziłam go na zmianę pieluszki i karmienie:).myślałam że teraz będzie cyrk jeszcze gorszy niż zazwyczaj a tu niespodzianka -trochę pomarudzil i spi:-D.mam nadzieję że będzie grzeczny całą noc.jutro jedziemy do Otmuchowa na kemping i w piątek wracamy.zobaczymy czy damy sobie radę z ogarnięciem małego poza domem przez kilka dni :oo:.a co u was słychać? Dajecie radę? :)

reklama
nas dzis cala noc meczyl brzzuszek i kolki :( ale rano tatus skoczyl do apteki i kupil espumisan i narazie odkupac wszystko jak w najlepszym porzadku, Wczoraj bylismy caly dzien poza domem i maly tylko otworzyl oczka i w placz bo inne miejsce ,no i zamowilam szumisia nwm czy sie przyda i karuzele nad lozeczko ;)

Martyna witaj w klubie tez się męczymy 3 dzień z kolkami i espumisan średnio pomaga ;/ czy mogę podać jeszcze coś czy lepiej nie mieszać ? Kasieks ale Ci fajnie [emoji7][emoji7][emoji7] tez bym gdzieś

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej! Dawno nie pisałam! Ehhh te kolki :/ Ja podaję sab simplex i pomaga! Ale dzislś miał mega kolkę (na szczęście trwała krótko) przez moją głupotę! Zmieniałam butelkę z małej na dużą bo mała za mała ale nie pomyślałam,ze w dużej w smoku są 2 dziurki a w małej tylko 1! :( Dostał krople jak zwykle plus czopka viburcol i śpi jak aniołek! Ogólnie to nie narzekam! Dziś był wyjątkowo grzeczny przespał pół dnia! W czwartek byliśmy cały dzień w Zoo i budziłam go na karmienie i zmiane pieluchy :) W nocy budzi się na karmienie dwa razy! Ja dalej mam nawał mleka! Czasami dostanie mleko w proszku wieczorem,żeby pospał dłużej i wtedy mam czas z B dla siebie! W sobote minęło 3 tyg od porodu i od tego czasu skończył mi się połóg! A jak tam u waa dziewczyny?

Kasieks u mnie ok, bez zmian. Wczoraj ktg nie zarejestrowało żadnego skurczu, ale za to ruchliwość i pobudzenie małej na wysokim poziomie. Na wydruku z ktg same szczyty niczym Rysy w Tatrach.
Dziś mam wizytę u gina, zobaczymy co ciekawego mi powie.
Kasieks powodzenia na kempingu, zobaczysz będzie fajnie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie, rozwarcie na 2 cm główka już nisko i napiera, ale postępu porodu brak. Lekarka się dziwiła że nic mnie nie bierze przy takim napieraniu ale bez skurczy nic nie zrobimy i trzeba czekać

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co u was ?:*
Ja właśnie karmiłam malego i co zaśnie na rękach to go próbuje odłożyć do łóżeczka ale wtedy się budzi i tak od wieczora ...

Mój
Dziewczyny co u was ?:*
Ja właśnie karmiłam malego i co zaśnie na rękach to go próbuje odłożyć do łóżeczka ale wtedy się budzi i tak od wieczora ...

Mój śpi ładnie w nocy! Cyc ok 20-21 potem w nocy ok 2 i 5-6 rano! 10-15 min najedzony i śpi dalej także nie narzekam! W dzień też grzeczny! Ale ok 17 zaczyna trochę świrować i punktualnie 18.30 akcja brzuszek! Akcja z brzuszkiem trwa do wieczornego karmienia potem spokój!

Veronika to masz jak w bajce [emoji7][emoji7][emoji7] mój ma różne dni ale myśle ze i tak jest dobrze ,płacze tylko jak mu coś dolega w sumie . Tylko martwi mnie to ze ta kupę robi co 2-3 dni . Wiem ze to normalne ale z kim kolwiek rozmawiam to ich dzieci robią kupę co karmienie albo chociaż raz dziennie .

reklama
Veronika to masz jak w bajce [emoji7][emoji7][emoji7] mój ma różne dni ale myśle ze i tak jest dobrze ,płacze tylko jak mu coś dolega w sumie . Tylko martwi mnie to ze ta kupę robi co 2-3 dni . Wiem ze to normalne ale z kim kolwiek rozmawiam to ich dzieci robią kupę co karmienie albo chociaż raz dziennie .

U nas kupa często! Wcześniej była nawet 10 razy dziennie! Co cyc to zaraz kupa! Teraz jest trochę inaczej, czasami 2 razy dziennie a czasami i więcej ale nie tak jak na początku,żeco karmienie ;)

Do góry