reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Ja też się kłóce ze swoim :hmm:.też gra na kompie albo idzie na motor bo się musi odstresować! Jak mu powiedziałam że muszę odpocząć to usłyszałam że nic nie muszę robić w domu i mogę spać jak mały śpi.problem w tym że on śpi jak go noszę albo ruszam wózkiem.to kiedy k...wa mam spać? !:growl:

reklama
Kasieks jaki słodki [emoji16][emoji8] ahh te chłopy takie super idealne rodziny tylko w filmach a tak wgl znacie jakieś fajne filmy ?:D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam mały problem , mój synek odbija normalnie po jedzeniu ale później gdy go położę ulewa i zaraz szybko to połyka i później jest mega płacz i dopiero jak się wyrzyga to mu przechodzi i idzie spać spokojnie a trwa to czasem kilka godzin . A i nigdy mleko nie jest ścięte zawsze się leje jak z kranu Przeraża mnie to ... lekarka powiedziała ze to normalne wiec już sama nie wiem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy_mama ja za bardzo nie pomogę ale może się przejada i za dużo na raz zje i żołądek nie nadąża stąd te ulewania.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Olisia właśnie nawet po 30ml ma to samo wiec chyba to nie to [emoji22] byłam u lekarza i powiedziała ze skoro przybiera na wadze to jest ok . Tutejsze podejście lekarzy mnie wkurza . Prosiłam o test na tolerancje laktozy dla niego bo ja mam bardzo silna nietolerancję ale lekarka powiedziała ze to absolutnie nie możliwe bo miałby biegunkę , tylko ze ja np. Biegunki nie mialam z tego powodu nigdy jedynie wymioty/mdłości/ sucha skore na karku i zaparcia wiec pewnie kazdy inne ma objawy. Olisiaa jak się czujesz ?

Foxy dzisiaj czuję się fatalnie. Nocka ciężka, bardzo bolą mnie biodra i kości do takiego stopnia że mnie ból wybudza ze snu, nie mogę się obrócić na drugi bok, nie wspomnę o poruszeniu mogą. Prawie nie śpię bo jak nie ból to siusiu albo jakiś skurcz- napięcie brzucha
Dziś w nocy mi się napinał i pobolewal co jakiś czas tak jak na okres. Nie wiem czy tak wyglądają bóle? Ze starszą miałam wywoływany poród oxy bo właśnie nie miałam żadnych boli porodowych, a wiadomo po oxy trochę inaczej to wyglada

Olisia to moze być porod jak najbardziej ! Mi tak się zaczynał właśnie od takich bóli . Skurcze miałam nieregularne nawet po oxy

reklama
Foxy dzisiaj czuję się fatalnie. Nocka ciężka, bardzo bolą mnie biodra i kości do takiego stopnia że mnie ból wybudza ze snu, nie mogę się obrócić na drugi bok, nie wspomnę o poruszeniu mogą. Prawie nie śpię bo jak nie ból to siusiu albo jakiś skurcz- napięcie brzucha
Dziś w nocy mi się napinał i pobolewal co jakiś czas tak jak na okres. Nie wiem czy tak wyglądają bóle? Ze starszą miałam wywoływany poród oxy bo właśnie nie miałam żadnych boli porodowych, a wiadomo po oxy trochę inaczej to wyglada

Skurcze bolą jak te przy okresie tylko dużo bardziej.możesz mieć przepowiadajace.ja na początku miałam pojedyncze w różnych odstępach czasu a później zrobiły się regularne,coraz częstsze i silniejsze.jeszcze troszkę i będziecie razem :)

Do góry