kasieks
Fanka BB :)
No właśnie.zero empatii.aż się dziwię że do szpitala przyjeżdżał. Teraz twierdzi że przesadzam i mnie wkurza.Dominik ma tak,że go odkładam i śpi.potem np.po godzinie (ten czas jest różny) zaczyna się wiercic i tak dziwnie chrząka jakby mu coś przeszkadzało w gardle i potem mu się ulewa.to chyba dziwne że po takim czasie.jak twój maluch kaszlał to może też mu się jedzenie cofało.nam w szpitalu kazali dziecko kłaść na boku i coś podkładać pod plecy żeby się nie obróciło.ja podkładam zrolowany kocyk.nie wiem jak kładziesz synka ale jeśli inaczej to może to trochę pomoże.a teściową się nie przejmuj.wiadomo że wszystko wie lepiejKasieks współczuje ci :/ facet to umie podnieść na duchu naprawdę... mój ani razu dziś w nocy nie wstał do małego chociaż głośno płakał to zero zainteresowania a dziś plecy go bolą i nie może mi pomagać nosz kuwa księżniczka się znalazła a jak mnie wszystko po porodzie bolało to nie było taryfy ulgowej ...mnie martwi ulewanie małego 3h po jedzeniu i dziwny kaszel cała noc a rano na przewijaku zaczął się dusićoczywiście mój P.zadzwonil do mamy i powiedziała ze mam nie iść do lekarza bo to normalne ...i już wszyscy maja mnie za wariatkę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom