reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

O ja martyna ale wam współczuje :( ja mojej na skype nie mogę znieść a co dopiero na żywo ... planuje przyjechać we wrześniu na miesiąc trochę za długo jak dla mnie i czuje ze będzie dym

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My jak byliśmy w odwiedziny u tesciow to mały spał więc go położyliśmy na sofie.jak zaczął marudzić powiedziałam córce żeby go pogłaskała bo to go uspokaja a teściowa na to że po co go ruszać i że potem nic nie zrobię bo będzie rozpieszczony.tak mnie wkurzyła że chyba mi się ciśnienie podnioslo:crazy:.wiem że wychowała 3 dzieci ale mojego nie będzie. to moje dziecko wiem lepiej czego potrzebuje i mogę go rozpieszczac ile chcę.poza tym te ciągłe pytania czy dziecko nie jest głodne i czy mam pokarm doprowadzają mnie do szału.najlepiej jakbym mu kotleta dała :angry:.moja mama na razie się nie wtrąca i mam nadzieję że tak zostanie :p

Tak najlepiej zostawić i nie dotykac co za małpa :/ No właśnie moja dziś się uczepiła ze mam nie nosić i głaskać bo on sam zaśnie i mi doradzała żebym go do koszyka nie wkładała koło łóżka tylko do drugiego pokoju do dużego łóżeczka bo UWAGA bolą go plecy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji33] powiedział jej na skype pewnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Tak najlepiej zostawić i nie dotykac co za małpa :/ No właśnie moja dziś się uczepiła ze mam nie nosić i głaskać bo on sam zaśnie i mi doradzała żebym go do koszyka nie wkładała koło łóżka tylko do drugiego pokoju do dużego łóżeczka bo UWAGA bolą go plecy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji33] powiedział jej na skype pewnie [emoji23][emoji23][emoji23]

Wynieść do drugiego pokoju a potem zastanawiać się czy się nie zachłysnie albo nic innego mu się nie dzieje.a z tym bólem pleców to już mega przesada:oo::):):)

No dokładnie szczególnie ze jemu często zdarza się ulewac wiec umarłabym ze strachu [emoji33] lepiej niech go te plecy bolą [emoji23]
A tak serio przecież w tym koszu jest materacyk i napewno mogą w nim spać dzieci skoro jest w sprzedaży :p
Ale jej nie przegadasz [emoji52]

Mojemu też się często ulewa i nie wiem czemu :eek:.po jedzeniu odbija mu się czasem nawet 2-3 razy a jak go odłożę to czasem nawet śpi godzinę a potem uleje.nie rozumiem tego:errr:.

Wczoraj się pokłóciłam z mężem bo juz mnie wkurzył:realmad:.cały dzień siedzę z małym.nic się nie da zrobić bo wisi na mnie i jestem zmęczona.a ten co robi?przyszedł z pracy,posiedzial chwilę i poszedł naprawiać koledze motor:growl:.w tym czasie młody 2 godziny się darł.myślałam że zwariuje.dawno tak nie płakał:no2:.też się popłakałam ze stresu i tych nerwów na męża a ten wrócił i stwierdził że trzeba go było ponosić. A co ja niby robiłam przez 2 godziny?!:wściekła/y:.myślałam że mi ręce odpadną bo mały ma już 5,5kg.i jeszcze mi mówi żebym się uspokoiła i przestala płakać.on nie rozumie jak mogę być zmęczona skoro cały dzień siedzę w domu i moge spać! :growl:no mówię wam tak mnie tym wkurzył że mu powiedziałam żeby się pakował do matki.oczywiście to olał ale mu zapowiedziałam że w nocy sam wstaje do małego i w dupie mam że się nie wyspi do pracy.a jak dostanie urlop to on się będzie nim zajmował cały dzień.uff trochę ze mnie zeszło....dobrze że można się tu wygadac;).buziaki dla wszystkich i miłego dnia.mam nadzieję że mój będzie lepszy niż wczoraj :)

reklama
Kasieks współczuje ci :/ facet to umie podnieść na duchu naprawdę... mój ani razu dziś w nocy nie wstał do małego chociaż głośno płakał to zero zainteresowania a dziś plecy go bolą i nie może mi pomagać nosz kuwa księżniczka się znalazła a jak mnie wszystko po porodzie bolało to nie było taryfy ulgowej ...mnie martwi ulewanie małego 3h po jedzeniu i dziwny kaszel cała noc a rano na przewijaku zaczął się dusić [emoji15] oczywiście mój P.zadzwonil do mamy i powiedziała ze mam nie iść do lekarza bo to normalne ...i już wszyscy maja mnie za wariatkę

Do góry