reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Mój tz tez ma urlop aż 3tyg :) a mały dalej płacze pospal 15min tylko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Masakra.nic nie zrobiłam.ledwo dałam radę zjeść śniadanie.mały cały czas śpi na mnie a jak go odkładam to biegiem do ubikacji bo się budzi i płacze

Mój tz tez ma urlop aż 3tyg :) a mały dalej płacze pospal 15min tylko
Ja też do tego klubu się wpisuje ;) Kasiek tak jak i u Ciebie mały zasypia,uspokaja się na ręcach albo przy cycu a jak odkładam do łóżeczka to krzyk niesamowity! Wiedziałam,ze tak będzie bo zazwyczaj dzieci karmione piersią szybko się przyzwyczajają! Ale mam nadzieję,że parę miesięcy i się oduczy! Młodszego też szybko oduczyłam,więc dam i teraz radę! Foxy fajnie masz,że masz chłopa aż 3 tyg w domu! Ja niestety tylko tydzień! Ale dobre i to bo we wakacje i tak mniej ma pracy więc szybko będzie do domu przyjeżdżał!

No fajnie tylko wiadomo jak to facet ... jak mały płacze to do mamy [emoji52] ciagle musi albo iść do wc albo gdzieś na chwile . Mały spi na moich rękach które mi zaraz odpadną [emoji23][emoji23] 4kg po kilku godzinach noszenia da się odczuć [emoji15] ale wole nie próbować go odkładać bo kolejna próba usypiania mnie przeraża [emoji33]

No fajnie tylko wiadomo jak to facet ... jak mały płacze to do mamy [emoji52] ciagle musi albo iść do wc albo gdzieś na chwile . Mały spi na moich rękach które mi zaraz odpadną [emoji23][emoji23] 4kg po kilku godzinach noszenia da się odczuć [emoji15] ale wole nie próbować go odkładać bo kolejna próba usypiania mnie przeraża [emoji33]

Haha...mój mały w 2 tyg do 4 kg doszedł! A jak wychodziliśmy ze szpitala to miał 3150 ;)

O No to pięknie przybrał [emoji7] dziewczyny ale mam dość dzisiejszego dnia ! Nawet nic nie zjadlam jeszcze ...a mały tak podrapał sobie buzie mocno i raczki :(

O No to pięknie przybrał [emoji7] dziewczyny ale mam dość dzisiejszego dnia ! Nawet nic nie zjadlam jeszcze ...a mały tak podrapał sobie buzie mocno i raczki :(

Mój też się drapał! Obcięłam paznokcie i po problemie! Mały śpi więc się położyłam na chwilkę ale pranie w pralce i następne w kolejce czeka :/ Przybrał i pulpecik się zrobił ;)

No ja mu raz obcięłam i znów urosły [emoji33] a przy jego szale dziś to bym mu palce ucięła pewnie [emoji23][emoji23][emoji23] ja jestem uziemiona w łóżku nawet boje się poruszyć [emoji23] a zaraz mi się dupa ugotuje chyba [emoji15][emoji23] eh te dzieciaki takie małe a tak potrafią ustawiać dorosłych [emoji23][emoji854]

reklama
No ja mu raz obcięłam i znów urosły [emoji33] a przy jego szale dziś to bym mu palce ucięła pewnie [emoji23][emoji23][emoji23] ja jestem uziemiona w łóżku nawet boje się poruszyć [emoji23] a zaraz mi się dupa ugotuje chyba [emoji15][emoji23] eh te dzieciaki takie małe a tak potrafią ustawiać dorosłych [emoji23][emoji854]

Ja mojemu obcinam paznokcie jak śpi :D

Do góry