reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Próbuje posprzatać mieszkanie bo rodzice przyjeżdżają w poniedziałek w nocy na 3 tygodnie ale z małym na sobie nie da rady.jak go ściągam to placze.mąż z nim siedział to zrobiłam obiad,posprzatałam kibelek,łazienkę i zrobiłam 2 prania. Może jak się uda bez kolek wieczorem to ogarnelabym pokój dla brata i jeszcze mam prasowanie:o.na dodatek córka się rozchorowala.nie mam jak iść z nią jutro do lekarza.mąż będzie do późna w pracy.musimy jakoś przetrwać do wtorku :frown:

Kasieks to widzę niedziela na pełnych obrotach [emoji33] życzę dużo zdrówka dla córci [emoji8] a Twoi rodzice gdzie mieszkają ? Moja mama i babcia właśnie dziś po 2tyg wracaja do pl i jakoś się rozkleiłam na maxa [emoji22] ale to norma zawsze tak reaguje na wizyty rodzinne :p [emoji23]. Mama tez wzruszona bo pewnie zobaczy małego za rok ,wiadomo jest skype i wgl ale jednak to nie to samo . Ale się rozkleiłam nawet jak patrzę na reklamy to płacze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

:)mieszkają z bratem w Irlandii bo "młody" tam studiuje:).ja też będę beczec jak będą wyjeżdżać.rozmawiam z nimi na skypie ale to nie to samo a w Polsce są tylko raz w roku.W przyszłym brata nie będzie bo ma mieć praktyki:oops:.Mnie płacze zostały po pierwszej ciąży. Nie takie jak zaraz po porodzie że nie wiadomo z czego tylko wszystkim się wzruszam.bardzo mnie to wkurza bo wcześniej nic mnie nie ruszało a teraz byle pierdoła:oo:

Ja właśnie tez widuje się z rodzicami raz w roku . No ja się tego obawiam bo narazie nawet muzyka kołysanki wywołuje płacz u mnie [emoji23][emoji23] teraz usypiałam synka i musiałam wyłączyć pozytywkę bo się popłakałam [emoji23][emoji15]. Najgorszy pierwszy dzień po wylocie rodziny zawsze jest później to człowiek się oswaja i wie ze tak być musi i każdy ma swoje życie/problemy etc :)

Jak przyjeżdżają to ja się najpierw muszę przyzwyczaić do tego że pełna chata ludzi plus jeszcze ich pies i nie ma chwili spokoju:rofl2:.A jak wyjeżdżają to mi smutno i rycze że jest cicho i pusto:(.Ledwo drzwi się zamkną a ja już tesknie:oops:.bardzo się cieszę że przyjeżdżają ale nie lubię rozstan :no:

To tak samo jak ja :) pożegnania najgorsze są zawsze unikam ich bo się rozklejam :p raczej robię to b.szybko :p ale dziś nie wyszło [emoji23] przy zwykłym cześć się popłakałam [emoji15]

U nas dziś ciężki poranek był [emoji15] mały od 5 do teraz szalał :o nie wiem czy to kolki czy co ale brzuszek miał miękki za to krzyczał okropnie i prężył się na maxa . Teraz dostał czkawki i zasnął. U nas tez pada :/

reklama
U nas też słonko nie świeci ale pochmurnie i strasznie duszno :/ Mały wyje jak go odkładam do łóżeczka,masakra jakaś! B.w domu na tygodniowym urlopie więc mam w planach pomyć okna ale jak ma padać to nie będę! Na dodatek cały tydzień rozplanowany! Dziewczyny do mnie jak przyjeżdża babcia i brat też się rozklejam przy pożegnaniach! Chociaż w piątek brat odjeżdżał to nic mi nie było! Ale chyba tylko przez to,że w sierpniu przyjadą no i cieszyłam się,że B urlop zaczyna następnego dnia! Mój mały wieczorami popłakuje i też się zastanawiam czy to nie kolki czasami! Chociaż i tak nie jest tak źle jak ze starszym!

Do góry