reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Właśnie wróciłam do domu , robili mi tomografie/rezonans/prześwietlenie i wszystko ok . Na moje pytanie "co to było i co zrobić gdy się niedaj Boże powtorzy,, usłyszałam "zrób co uważasz za konieczne w danej chwili " No i bądź mądry. Straszyli mnie ze będę musiała zostać jeśli wyniki będą złe nawet nie wiecie w jaka panikę wpadłam ze nie zobaczę małego przez kilka dni . Prawie w histerie wpadłam jak wariatka jakaś ... ale wszystko skończyło się pozytywnie jednak przyczyna duszności nie znana ale mam nadzieje ze się nie potworzy więcej !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy mama ja kiedyś miałam ze w nocy ubudzilam się w panice bo złapać powietrza nie umiałam. Okazało się że to nerwobol był, i złapał mięśnie odpowiadające na oddychanie. Też powiedzieli że rzadko tak się zdarza. Może miałaś takie coś.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Foxy to że wróciłaś do domu to super ale musisz wyjaśnić co to się z Tobą dzieje.

Dziewczyny i co wskoczyły zdjęcia czy nadal nic

Właśnie wróciłam do domu , robili mi tomografie/rezonans/prześwietlenie i wszystko ok . Na moje pytanie "co to było i co zrobić gdy się niedaj Boże powtorzy,, usłyszałam "zrób co uważasz za konieczne w danej chwili " No i bądź mądry. Straszyli mnie ze będę musiała zostać jeśli wyniki będą złe nawet nie wiecie w jaka panikę wpadłam ze nie zobaczę małego przez kilka dni . Prawie w histerie wpadłam jak wariatka jakaś ... ale wszystko skończyło się pozytywnie jednak przyczyna duszności nie znana ale mam nadzieje ze się nie potworzy więcej !

Myślę że Emol może mieć rację i to efekt stresu.moja szwagierka miała takie napady.nie mogła złapać oddechu i miała ból w klatce piersiowej.miała wtedy bardzo dużo problemów.może twój organizm tak reaguje na te wszystkie zmiany.odpoczywaj jak najwięcej i spróbuj się zrelaksować.wiem ze przy dziecku ciężko ale łap każdą wolną chwilę

Foxy to że wróciłaś do domu to super ale musisz wyjaśnić co to się z Tobą dzieje.

Dziewczyny i co wskoczyły zdjęcia czy nadal nic
U mnie się nie otwierają.mam informacje że błąd i nie mam uprawnień do przeglądania zdjęć w tym albumie.nie wiem czy innym dziewczynom tez wyskakuje takie info.

Kasieks dokładnie to samo mam. Nie otwierają się zdjęcia bo błąd.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Myśle ze macie racje za dużo się martwię wszystkim i sama się nakręcam ... ale właśnie taka jestem i zawsze chce by było idealnie ☹️ martwię się wszystkim i wszystkimi do tego myśle ze jestem zła matka [emoji20]

Dziewczyny to ja jakaś tępa jestem. Na różnych forach byłam ale tu sobie nie radzę. Zdjęcia mam w albumie i z tamtąd je skopiowałam tutaj na forum. Będę to robić na różne spodoby do skutku.

Zobacz media 718499

reklama
Do góry