reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hejka dziewczyny! Pitolożka mnie wkurzyła! Jak byłam z Leonem w ciąży to drukowała zdjęcia jak pojebano a teraz wcale nie zrobiła! Patrzyła na monitorze czy serduszko bije i tylko mówiła,że bobas za mały,żeby całego zobaczyć. No to wiem,że ma taki zrąbany sprzęt! Ale najważniejsze,że wszystko ok. Za miesiąc połówkowe. Mąż idzie ze mną [emoji4]

reklama
Emol - gratulacje dla Artura.

My odebralismy badania i byliśmy u pediatry. Ostra wirusówka u małego, grypopodobna. Mnie też dopadło. Boli mnie gardło i brzuch. Małemu zajrzała do gardła i tez ma zaczerwienione. Kolejny raz opóźnienia po 1.5 godziny. Już lepiej gorączka mija.

Dziewczyny jedna pazdziernikowka urodziła w 23 tc, bobas zmarł. Druga teraz w 30 tc, bobas walczy. 1,5 kg. Blizna po cc się rozeszła i musieli szybko ciąć. :( trzymajcie kciuki za bobasa. Miał być październik jest lipiec

PatiEmma - z Tymkiem już ok. Wczoraj był z tatą już na spacerze. W piątek już nie miał temperatury. Mnie dopadło i od piątku miałam temperaturę 38.5, katar i kaszel. Ze mną na szczęście już lepiej też. A jak Wy tam?

Wczoraj Tymus zrobił samodzielnie dwa kroczki. Wstał sam na nozki i zrobił 2 kroki do naszego lozka:) po czym się go złapał :) próbuje :) , ale jest bardzo niestabilny.

Poranna to gratulacje dla Tymka!!! I zdrówka dla Ciebie
U nas w sumie katar minął aczkolwiek jeszcze coś podcieka , ale dostała pryszczykow na karku i nie wiem od czego albo to potówki już sama nie wiem:/

Gratulacje do Tymka. Artur też tak zaczynał, teraz już potrafi z 6 kroków zrobić. I jak np na początku w ciągu dnia może 2-3 razy próbował to teraz już probuje "chodzi" kilka razy na godzine. I widać postępy a minęły dopiero 4 dni!

Hejka! Leon na razie zaczyna stać bez trzymanki a dziś na basenie po trawie chodził na czworaka jak pająk z tyłkiem u góry [emoji38] właśnie byliśmy z teściem i dzieciakami na basenie otwartym od ok 9.30 do 14.30 i Mo,iż koc i leżaki w cieniu to i tak się spaliłam. A na słońcu byłam tylko tyle co z Leonem w basenie. Jula już brązowa a ja i Szym tam gdzie nie opaleni to teraz czerwoni. Mąż jak wróci z pracy to mnie fenistilem wysmaruje. Mały jeszcze śpi. Zasnął w aucie,przebudził się,wypił mleczko i poszedł dalej spać. U nas w tym tygodniu do 38 ma być a dzisiejszy dzień to ten z tych chłodniejszych [emoji85] nie wyrobię. A tak wgl to w sobotę kupilam sobie Tankini. Tak to się chyba zwie [emoji57] dla mnie w ciąży to najlepsze rozwiązanie,żeby brzuch słońca nie dostał.

reklama
Do góry