Veronika_k
Fanka BB :)
Wydaje mi się,że on nie potrzebuje rehabilitacji. Staje sam,porusza się przy meblach! Nie ma żadnych opóźnień! Leon też długo nic nie robił i wszędzie gdzie byłam wszyscy mówili,że nie potrzebuje rehabilitacji! I co? Nawet nie wiem kiedy zaczął raczkować,sam wstawać i to wszystko sprawnie mu idzie! Co do samodzielnego chodzenia to Julka i Szym nie raczkowali ale szybko zaczęli chodzić sami. Mówią,że jak dziecko raczkuje to ok 15 miesiąca zaczyna dopiero chodzić. Poranna burza to twoje pierwsze dziecko i wydaje mi się,że nie wiesz czy wszystko jest ok bo nie masz doświadczenia. Tak samo ja mi mąż mówił,że Leon musi mieć rehabilitację. Leon też nie je sam,ja mu daje obiady. Też jest szybkim i ruchliwym dzieckiem. Jak każde chyba?? A co rehabilitantka może do logopedy wiedzieć? Czy będzie musiał mieć logopedę to musisz jeszcze długo odczekać! Zobaczysz jak i kiedy będzie mówił! Szymon mój 4 lata miał jak dopiero zaczął płynnie zdaniami gadać. Długo nie chciał. A ty mówisz,że Tymek gada po swojemu. Ja bym na twoim miejscu dała dziekcu odpocząć!