reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

U mnie jaki dziś poranek miły! Leon pobudka o 6 na mleczko i zmianę pampersa i poszedł spać dalej! Spał do 9! My się obudziliśmy o 8.30 jak Julia wstała do toalety. Zjadłam coś i na zakupy z młodą a mąż z Leon. Przyjechałam przed południem to mały w łóżeczku pił mleczko,ale mnie usłyszał i wołał mama :D miał kupę więc mu pampka zmieniłam i poszedl spać! Spał 3 godziny i to mąż go budził! My w tym czasie obejrzeliśmy film,Jula była chwilę na dworzu ale upał u wróciła. Teraz robi matmę a ja biorę się za spaghetti! Szym urzęduje z teściem!

reklama
Dostałam piękny prezenty od męża i Tymka :) na dzień matki. Byłam bardzo zaskoczona. Wręczyli mi naszyjnik :) byliśmy w sali zabaw na urodzinach córki znajomych. Było ekstra. Młody chodził przy samochodzie sam. Byłam w szoku. Ogólnie cudowny dzień. Rano byli moi rodzice wiec mogłam ten dzień spędzić z mamą.

Ja sobie sama kupiłam kwiatki na dzień mamy. Niby mąż miał kupić Ale "go wyprzedzilam". Niestety wolę sama kupić niż się rozczarować ze zapomniał. A na imieniny dostałam koszule nocna i szlafrok (taka na codzień. I do szpitala, więc nie sexy)

Od razu załapał pchacza. Wie że chodzi i potrafi się zatrzymać. (nie leci na łeb, na szyję na szczęście) ale chyba przez to nowe doświadczenie lub zęba bo wczoraj wyszedł kiepsko spał od 4 (strasznie marudzil) a o 5 już nie spał. Dzisiaj z rana wspiął się po tatusiu i się puścił i stał przez chwilę. Widać że pchacz go trochę motywuje do nowosci. :)

Jak mnie często w tej ciąży boli głowa, jakaś masakra, takie niskie mam ciasnienie. A I ta zgaga... z Arturem miałam dopiero pod koniec ciąży a tu już od połowy :/

Tymek też ostatnio sam stoi. Coraz lepiej mu to idzie :) a na zgage mi pomagały migdały :)
U nas wczoraj było bardzo gorąco. Już w środę wyjeżdżamy nad morze. Powoli będziemy się pakować. Mamy zamiar zabrać 2 plecaki.

Jednak u nas wychodzi kolejny ząb. I jak na dolnych 1 jeczal przez sen, na górnych 1i2 bezobjawowo w nocy, to teraz mi krzyczy przez sen, bo ma ciągle zamknięte oczy. w ciągu dnia jest ok, tylko katar ma straszny, cieknie mu aż po brodzie, a jak kuchnie to i brzuch mokry.
Lecz jeszcze nie wiem który to ząb idzie.

reklama
Hejka! U nas mega upały! Wczoraj z rana już ciepło,później się pochmurzyło i popadało,później znowu mega upał! Poszliśmy na spacer ale krótki bo wytrzymać nie szło! Wieczorem była burza ale nie groźna! Dziś ma być jeszcze goręcej! Emol ty ból głowy i zgaga a ja non stop zmęczona jestem! Leon wypił mleczko i go położyłam do spania bo za 1.5 godz muszę do skarbówki jechać i do optyka po rachunek od Juli okularów! Szym nie pójdzie do przedszkola bo później za gorąco będzie! A ja nie lubię takich upałów! I wolę jechać z rana! Przy okazji kupię mu sandały! Leonowi z drugiej strony wychodzi górna 2 ale ogólnie widać wszystkie zęby przez dziąsła! Wysypią mu się wszystkie na raz jak mojemu bratu! Na szczęście Leon tylko trochę marudzi a tak po za tym to ok. Ani chory ani nie świruje po nocach! Dobra ja się biorę za robotę! Miłego dnia!

Do góry