reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

U mnie jaki dziś poranek miły! Leon pobudka o 6 na mleczko i zmianę pampersa i poszedł spać dalej! Spał do 9! My się obudziliśmy o 8.30 jak Julia wstała do toalety. Zjadłam coś i na zakupy z młodą a mąż z Leon. Przyjechałam przed południem to mały w łóżeczku pił mleczko,ale mnie usłyszał i wołał mama :D miał kupę więc mu pampka zmieniłam i poszedl spać! Spał 3 godziny i to mąż go budził! My w tym czasie obejrzeliśmy film,Jula była chwilę na dworzu ale upał u wróciła. Teraz robi matmę a ja biorę się za spaghetti! Szym urzęduje z teściem!

reklama
Dostałam piękny prezenty od męża i Tymka :) na dzień matki. Byłam bardzo zaskoczona. Wręczyli mi naszyjnik :) byliśmy w sali zabaw na urodzinach córki znajomych. Było ekstra. Młody chodził przy samochodzie sam. Byłam w szoku. Ogólnie cudowny dzień. Rano byli moi rodzice wiec mogłam ten dzień spędzić z mamą.

Ja sobie sama kupiłam kwiatki na dzień mamy. Niby mąż miał kupić Ale "go wyprzedzilam". Niestety wolę sama kupić niż się rozczarować ze zapomniał. A na imieniny dostałam koszule nocna i szlafrok (taka na codzień. I do szpitala, więc nie sexy)

Od razu załapał pchacza. Wie że chodzi i potrafi się zatrzymać. (nie leci na łeb, na szyję na szczęście) ale chyba przez to nowe doświadczenie lub zęba bo wczoraj wyszedł kiepsko spał od 4 (strasznie marudzil) a o 5 już nie spał. Dzisiaj z rana wspiął się po tatusiu i się puścił i stał przez chwilę. Widać że pchacz go trochę motywuje do nowosci. :)

Jak mnie często w tej ciąży boli głowa, jakaś masakra, takie niskie mam ciasnienie. A I ta zgaga... z Arturem miałam dopiero pod koniec ciąży a tu już od połowy :/

Tymek też ostatnio sam stoi. Coraz lepiej mu to idzie :) a na zgage mi pomagały migdały :)
U nas wczoraj było bardzo gorąco. Już w środę wyjeżdżamy nad morze. Powoli będziemy się pakować. Mamy zamiar zabrać 2 plecaki.

Jednak u nas wychodzi kolejny ząb. I jak na dolnych 1 jeczal przez sen, na górnych 1i2 bezobjawowo w nocy, to teraz mi krzyczy przez sen, bo ma ciągle zamknięte oczy. w ciągu dnia jest ok, tylko katar ma straszny, cieknie mu aż po brodzie, a jak kuchnie to i brzuch mokry.
Lecz jeszcze nie wiem który to ząb idzie.

reklama
Hejka! U nas mega upały! Wczoraj z rana już ciepło,później się pochmurzyło i popadało,później znowu mega upał! Poszliśmy na spacer ale krótki bo wytrzymać nie szło! Wieczorem była burza ale nie groźna! Dziś ma być jeszcze goręcej! Emol ty ból głowy i zgaga a ja non stop zmęczona jestem! Leon wypił mleczko i go położyłam do spania bo za 1.5 godz muszę do skarbówki jechać i do optyka po rachunek od Juli okularów! Szym nie pójdzie do przedszkola bo później za gorąco będzie! A ja nie lubię takich upałów! I wolę jechać z rana! Przy okazji kupię mu sandały! Leonowi z drugiej strony wychodzi górna 2 ale ogólnie widać wszystkie zęby przez dziąsła! Wysypią mu się wszystkie na raz jak mojemu bratu! Na szczęście Leon tylko trochę marudzi a tak po za tym to ok. Ani chory ani nie świruje po nocach! Dobra ja się biorę za robotę! Miłego dnia!

Do góry