reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Emol w którym tyg jesteś? Ja mam wizytę za 30 min, przyniosłam klucze mężowi i zaraz jade!
No to się oszczędzaj tylko przy naszych chłopakach to ciężko będzie ;)

Hejka! Wszystko ok! Jutro będzie 5 t.c. Za tydzień mam na oddanie krwi a za 2 kontrola normalna! Mąż się cieszy,teściom też powiedzieliśmy! Dobrze,że nic nie sprzedałam. Jedyne co to sprzedam wózek i spacerówkę i kupimy podwójny wózek z fotelikiem i adapterami z hauck. Czuję się świetnie,jak nie w ciąży! Jeszcze tylko Julii sniadanie na jutro i idę pod prysznic i do wyrka. Miłego wieczoru.

Emol - niestety ciężko się oszczędzać przy takim maluchu.

Veronika - jeszcze raz gratuluję.

My zaliczylismy spacer. Zaraz spać.

Moje wszystkie 3 dziś padnięte były! Leon spał z rana 2 godz i południe 1.5! Szymon zmęczony bo u babci na rowerze jeździł,Julka u dziadków w ogródku pracowała :) przyjechaliśmy to się wykąpali i zaraz spać. Zaoszczędziłam na kolacji :D

Mąż był już w domu o 13. Więc Artur zadowolony. Ale pojechaliśmy na ip, potem jak wróciliśmy zjedliśmy obiad i poszliśmy na spacer więc w sumie mało intensywnie ale Artur już nam padł o 20. Obudzilismy go o 20.40 do kąpieli, i poszedł dalej spać. O 5 coś jeczal przez sen więc kilka razy wstałam żeby dać smoczka ale finalnie obudził się o 6.40 :) teraz kisimy się w łóżku.

Veronika a masz podejrzenia Kiedy w ciążę zaszlas?

Hej dziewczyny!

My dzisiaj planujemy iść do naszej Pani Doktor z pytaniem, czy nas przyjmie bez zapisu. Ostatnio na wizycie kontrolnej powiedziała żebyśmy tak zrobili. U nas w przychodzi są bardzo odległe terminy na stronie dzieci zdrowej. Chciałabym w końcu zaszczepić młodego. Wydaje mi się, że jest zdrowy. Jeśli nas nie przyjmie to mamy wizytę 16 maja. Nie lubię tak przychodzić i się prosić. No, ale trudno... Jak trzeba to trzeba. Niby różnica 8 dni, ale Tymek zaraz coś złapie i znowu bedzie odroczenie.

Życzę Wam miłego dnia.

reklama
Hejka! Emol no wtedy co mi testy owulacyjne pozytywne wyszły! Raz koniec kwietnia wam pisałam,że też był pozytywny ale lekarka mówiła,że już ciąża była i dlatego mógł wyjść pozytywny. Ja już to co wyschło poprasowałam. Piorę kolejne! Jeszcze białe i 3 koce! U nas dziś też gorąco! Leon właśnie śpi,poczekam aż się obudzi to poodkurzam i wezmę się za obiad! Dziś robię leczo. Spanie mnie muli :/ masakra jakaś.

Do góry