reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Emol w którym tyg jesteś? Ja mam wizytę za 30 min, przyniosłam klucze mężowi i zaraz jade!
No to się oszczędzaj tylko przy naszych chłopakach to ciężko będzie
No to się oszczędzaj tylko przy naszych chłopakach to ciężko będzie
Veronika_k
Hejka! Wszystko ok! Jutro będzie 5 t.c. Za tydzień mam na oddanie krwi a za 2 kontrola normalna! Mąż się cieszy,teściom też powiedzieliśmy! Dobrze,że nic nie sprzedałam. Jedyne co to sprzedam wózek i spacerówkę i kupimy podwójny wózek z fotelikiem i adapterami z hauck. Czuję się świetnie,jak nie w ciąży! Jeszcze tylko Julii sniadanie na jutro i idę pod prysznic i do wyrka. Miłego wieczoru.
Poranna_burza
Emol - niestety ciężko się oszczędzać przy takim maluchu.
Veronika - jeszcze raz gratuluję.
My zaliczylismy spacer. Zaraz spać.
Veronika - jeszcze raz gratuluję.
My zaliczylismy spacer. Zaraz spać.
Veronika_k
Moje wszystkie 3 dziś padnięte były! Leon spał z rana 2 godz i południe 1.5! Szymon zmęczony bo u babci na rowerze jeździł,Julka u dziadków w ogródku pracowała przyjechaliśmy to się wykąpali i zaraz spać. Zaoszczędziłam na kolacji
Emol
Mąż był już w domu o 13. Więc Artur zadowolony. Ale pojechaliśmy na ip, potem jak wróciliśmy zjedliśmy obiad i poszliśmy na spacer więc w sumie mało intensywnie ale Artur już nam padł o 20. Obudzilismy go o 20.40 do kąpieli, i poszedł dalej spać. O 5 coś jeczal przez sen więc kilka razy wstałam żeby dać smoczka ale finalnie obudził się o 6.40 teraz kisimy się w łóżku.
Veronika a masz podejrzenia Kiedy w ciążę zaszlas?
Veronika a masz podejrzenia Kiedy w ciążę zaszlas?
Poranna_burza
Hej dziewczyny!
My dzisiaj planujemy iść do naszej Pani Doktor z pytaniem, czy nas przyjmie bez zapisu. Ostatnio na wizycie kontrolnej powiedziała żebyśmy tak zrobili. U nas w przychodzi są bardzo odległe terminy na stronie dzieci zdrowej. Chciałabym w końcu zaszczepić młodego. Wydaje mi się, że jest zdrowy. Jeśli nas nie przyjmie to mamy wizytę 16 maja. Nie lubię tak przychodzić i się prosić. No, ale trudno... Jak trzeba to trzeba. Niby różnica 8 dni, ale Tymek zaraz coś złapie i znowu bedzie odroczenie.
Życzę Wam miłego dnia.
My dzisiaj planujemy iść do naszej Pani Doktor z pytaniem, czy nas przyjmie bez zapisu. Ostatnio na wizycie kontrolnej powiedziała żebyśmy tak zrobili. U nas w przychodzi są bardzo odległe terminy na stronie dzieci zdrowej. Chciałabym w końcu zaszczepić młodego. Wydaje mi się, że jest zdrowy. Jeśli nas nie przyjmie to mamy wizytę 16 maja. Nie lubię tak przychodzić i się prosić. No, ale trudno... Jak trzeba to trzeba. Niby różnica 8 dni, ale Tymek zaraz coś złapie i znowu bedzie odroczenie.
Życzę Wam miłego dnia.
Poranna_burza
Niestety nie udało się nam dostać. Mam przyjść w czwartek. Bardzo duże opóźnienia.
reklama
Veronika_k
Hejka! Emol no wtedy co mi testy owulacyjne pozytywne wyszły! Raz koniec kwietnia wam pisałam,że też był pozytywny ale lekarka mówiła,że już ciąża była i dlatego mógł wyjść pozytywny. Ja już to co wyschło poprasowałam. Piorę kolejne! Jeszcze białe i 3 koce! U nas dziś też gorąco! Leon właśnie śpi,poczekam aż się obudzi to poodkurzam i wezmę się za obiad! Dziś robię leczo. Spanie mnie muli :/ masakra jakaś.
Podziel się: