reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Hejka! Padam na twarz! O 23 Leon pobudka na flaszkę a potem młody o 1 darł papę jak wściekły! Leon i Szymon przed 7 już gotowi do dnia,młody już wstał i się bawil,Leon marudny,przebrałam go wypił mleko i poszedł spać. Już się nie mogę doczekać jak każdy będzie miał swój pokój i jeden nie będzie drugiego budził. Na szczęście młody do babci idzie po przedszkolu,więc trochę luzu. Zaraz sobie zrobię śniadanko a jak mały wstanie,mam nadzieję,że w lepszym humorze to poodkurzam i pomopuje. Wczoraj powinnam @ dostać ale nie dostałam. Te moje cykle tak mi już na nerwy działają,że hej!

reklama
Dziewczyny test zrobiłam i dwie ciemne krechy! Zadzwoniłam do pitologa i od razu mi termin zrobiła na 16! Gdybym nie zrobiła to wcale bym nie wiedziala! Oprócz tego,że w weekend ciągło mnie z prawej strony podbrzusza. I tak mówiłam do męża,że przed @ tak nigdy nie miałam! Nawet się śmiałam wczoraj,że chudną mi cycki pierwsze zamiast brzuch! Czuję się bardzo dobrze! Rano jestem zmęczona i nie chce mi się wstawać ale to nic nowego! Werwe mam do sprzątania :D Leon wstał zjadł drugie śniadanko i się bawi teraz a ja poodkurzam i pomopowałam w tym czasie! O 15 jedziemy,wezmę auto i do lekarza. Jestem ciekawa co powie.

Zrobiłam godzinę temu!
IMG-20180507-WA0000.jpeg

Załączniki

• IMG-20180507-WA0000.jpeg
    IMG-20180507-WA0000.jpeg
    468,7 KB · Wyświetleń: 247
Poranna dziękuję :)
Wie,wysłałam mu zdjęcie testu! Nie dowierzał! Myślał,że go wkręcam,że to test owulacyjny! Ale mu mówię,spójrz,że tam ciąża pisze :D Z tego co pisał to zadowolony! Okaże się jak pójdę do niego,zanim pójdę do lekarza! I on pytał jak ja się czuję. Tzn czy szczęśliwa,czy załamana. Mówię,że jedno więcej już mi różnicy nie robi. Julka 9 lat,wszystko sama zrobi,Szymek 5 zaraz się też usamodzielni. Zostanie tylko Leon i bobas ;) Ale ta ciąża taka lekka jak z Julią. Po cichu modlę się o dziewczynkę. Wtedy będzie po równo :D
Emol a Ty jak się czujesz?
Ja właśnie zjadłam wątróbkę z ryżem,teściu wczoraj zrobił. Pycha! Leona położyłam. Byliśmy na 40 min spacerze ale mega gorąco i wszędzie słońce. Zjadł obiadek i powinien zasnąć bo ziewał. Wieczorem wam napiszę po wizycie!
Miłego dnia!

Jadę na ip bo przez majówkę ciągle mnie brzuch boli, nie czuję ruchów i chce się upewnić czy wszystko ok

Emol z moich obliczeń na styczeń! Ale ona mi dokładnie powie! Pewnie jedz! Lepiej się upewnić! Trzymam kciuki aby wszystko było ok!

reklama
Emol - trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wszystko dobrze z Wami.

Veronika - oczywiście też trzymam kciuki. Napisz koniecznie po wizycie.

U nas wszystko dobrze. Młody śpi. Czekam na męża to może skoczymy jeszcze na spacer.

Do góry