reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks i Kawoszka - właśnie w tym rzecz. To, że w domu chodzę nieumalowana i w dresie to nie znaczy, że czasami chciałabym wyglądać inaczej.

Kasieks - wizyta ok. Mam jeszcze do usunięcia ósemke bo mi nachodzi na zeby. Poczekam aż skończę karmić i to załatwię. Idziemy dzisiaj na wizytę szczepienna to doktor zobaczy czy wszystko ok z Tymkiem. Ten katar ma nieduży. Wczoraj cały wieczór wył. Nawet nie płakał tylko wył. W końcu dałam mu paracetamol to zasnął. Wydaje mi się, że to zęby. Przebiła mu się dolna jedynka... Może idą inne. Nie pozwala sobie spojrzeć do buzi.

Wczoraj maz powiedział, że musiał nawet skorzystać z toalety z Tymkiem na rękach... W końcu zobaczył, że codzienność z dzieckiem nie jest taka różowa.

Veronika - widzisz jak to jest z tymi lekarzami. Nasza pediatra na szczęście wypisuje skierowania nawet na wyrost.

reklama
To widzisz ja tak miałam jak mojej zęby szły. I nosiliśmy na zmianę. Zasypiała tylko w bujaczku z wibracją ale to na max godzinę i znowu. I tak cała noc.

Ja zawsze rano jak małą nakarmię to ubieram się i maluję. Zazwyczaj codziennie ktoś do mnie wpada. No i jak idziemy na spacer to raz dwa i jestem gotowa.

Klauducha śpi już 12 godzin [emoji53]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Kawoszka to współczuję, ale już macie to za sobą z tymi zabkami. Chyba już macie 6. A u nas przygoda dopiero się zaczyna... No to masz małego śpiocha. Super, że tak ładnie śpi. Zawsze można się zregenerować.

Hejka wam! Leon wypił o 8 butlę i zasnął. A ja zaraz wstaje i idę pod prysznic. Po południu teście na kawę wpadną bo mam urodziny. Ale nie miałam kiedy upiec ciasta a i też kupić zapomniałam :D Mąż mi rano złożył życzenia ale wczoraj wieczorem mówiłam,że starsza będę. A on,że zapomniałby jutro,że mam urodziny. W sumie nic nowego. I mówi,że nie ma żadnego prezentu ale już dawno mówiłam,że nic nie chce bo wszystko mam. Jedyne co mi się marzy to wyjść tylko my we dwoje w jeden wieczór. Ale i tak pewnie bym nie była spokojna że wzgeldu na Leona ;) ciekawa jestem jaka będzie pogoda bo od jutra 24 stopnie. Mogło już by dziś trochę cieplej być.

Oj Kawoszka to współczuję, ale już macie to za sobą z tymi zabkami. Chyba już macie 6. A u nas przygoda dopiero się zaczyna... No to masz małego śpiocha. Super, że tak ładnie śpi. Zawsze można się zregenerować.
Ja się wyspałam. Ona spała ze mną. Mąż kończył pracę o 23 i mnie nie budził.
Obudziłam ją o 9. Cała zasikana [emoji58]. Kołdra zasikana. Wali ten mocz. I pościel do wymiany.
Siedzi teraz w łóżeczku i wyrzuca zabawki na podłogę.
Przestło padać pewnie pójdziemy na spacer.

Veronika żyj Sto Lat !!!
Jak najmniej zmartwień i dużo cierpliwości.
Tort dla Ciebie
1523000247-558a2cfd6d5c304d-aaaaaa.jpeg

Veronika toż masz urodziny razem z moim mężem wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, grzecznego męża i dzieci! :) a mężowi Nie złożyłam życzeń tak jak on mi nie złożył (jakoś po południu jak ludzie zaczęli do mnie dzwonić z życzeniami) to ja też się wstrzymam. Kupiłam mu książkę ale dam wieczorem.

Artur jeczal i płakał przez sen. Nic zrobić nie mogłam. Jestem nieco zmęczona i mnie gardło boli. Umowilam się z koleżanką co urodziła w marcu na spacer bo w końcu ładna pogoda to i wychodzić się chce. Niech mu wyjdą jeszcze pozostałe dwa zęby bo widzę że go denerwuja i bolą. Ma stan podgoraczkowy. Dopadł się do paluszków i je je Ale mleka to zjadł mało.
Muszę pojechac do rossmana, potem męża zawieść do pracy i potem odebrać.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Dziękuję wam moje kochane :* Kawoszka chociaż tu mam torta :D
Cierpliwość mi potrzebna i do dzieci i męża ;) u nas też pięknie słonko świeci też pójdziemy na spacerek. Ale jeszcze mi pompować zostało! I ugotować na szybko obiad dla dzieciaków. Nie wiem o której teście wpadną. Dla nas na później robię sałatkę ;) Leon jak siedzi na dupsku to zaczyna po podłodze jeździć. Na dziś mam jeszcze prasowanie i mąż pewnie szybciej wróci.

reklama
Do góry