reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

My też nie mamy telewizora. Puszczam piosenki z YouTube, ale nie oglądamy obrazu. Oboje sobie wtedy tańczymy.

U nas koszmarnie. Cały czas płacz i jęki. Chyba przez te zeby. Śpi bardzo niespokojnie.
Kasieks - u nas też pojawił się katar.

reklama
Arturowi przebila sięlewa 1 i 2 na górze. Będzie szmiesznie wyglądał. Ale widzę że 1 i 2 z prawej strony są mega białe kreski więc niech wyjdzie to na dniach. Czekam

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Emol u mojej to długo trwało tylko szły te wszystkie na raz. Teraz ma już duże prawie całe wyszły.

Byłam na spacerze i zakupach. Nóg nie czuję.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a ja czekam na dentyste. Poklocilam z mężem bo wiedział od 1.5tyg., że mam wizytę. Przyszedł 20 min przed wizytą. Tymek cały dzień na rękach bo płaczę. Oczywiście poszłam nieumalowana, beznadziejnie ubrana. Ledwo się wykapalam. Chciałam wyjść w końcu jak człowiek z domu.

Znam to znam [emoji36]
Człowiek raz na jakiś czas wychodzi z chałupy i chciałby się jakoś prezentować bo nawet wyjście do dentysty jest czymś szczególnym a tu pomocy z nikąd szukać.

Hejka! Ja wkur...dzisiaj! Byłam u pediatry a ten,że Leon nie ma żadnej blokady on nic nie widzi a ja przesadzam! Mowię,że to moje 3 dziecko i chyba wiem co jest ok z co nie! A on,że to Björn może z nim ćwiczyć! Mowie kur przecież jest ergoterapeutą a nie fizjo i to w dodatku nie dla bobasów! Mówi,że mam z nim w domu ćwiczyć! No ale żeby ćwiczyć to muszę wiedzieć jak bo nie chce mu zaszkodzić! Powiedział,że jest pewien,że Leon w miesiąc wszystko osiągnie! Mówię mu,że ja jestem pewna,że nie bo znam bardziej swoje dziecko a nie jak on po kilku wizytach. To mi odparł,że albo jest leniwy albo tak mądry,że wie,że noszenie lepsze! Chciałam mu powiedzieć,żeby się w łeb puknął! Przecież widać,że nie pracuje dolna część kręgosłupa. Ewidentnie jakaś blokada! Ciężko mu było napisać skierowanie do fizjo. Wkurzyłam się i zadzwoniłam do profesora tego co z mężem chodzimy i kazali w poniedziałek przyjechać. Mogłabym już jutro ale do 11 bo piątek a do tej godz nie mam auta. Chodzę dzisiaj nabuzowana jak nie wiem! Od rana dzieciaty już mnie wukrzaly. Prawie cały dzień mnie było bo to do kuzynki po lekarzu,potem zakupy i na końcu 20 km dalej buty dla małego. Ale mu kupiłam z Geox rozm 18 bo papcie ma 19 a normalne buty jednak są większe. Oczywiście na rzepy bo wiązane odwiazywal i ściągał. Te też raz na jakiś czas ściągnie :D

Ja też się pospinalam z mężem o wyjście. Mieliśmy jechać do jego siostry i na zakupy o czym wcześniej wiedział. Wrócił późno z pracy i mu przypomniałam że wychodzimy.stwierdził że ok i poszedł do kuchni.za pół godziny dzwoni siostra czy będziemy to powiedział że tak i poszedł smażyć frytki.mówię do niego że trzeba przebrać Dominika,spakować jego rzeczy, ja też się muszę ogarnąć.na to on stwierdził że wiecznie mam problem. Wkurzyłam się i nigdzie nie poszliśmy. Oczywiście to moja wina. Bez przesady, w domu mogę chodzić w dresie ale jak gdzieś wychodzę to chcę się przebrać i wymalowac. Nie zajmuje mi to dużo czasu ale chciałabym go trochę dla siebie mieć.

Poranna Burza jak tam dentysta? Może Tymek marudzi przez katar, bo Dominik też daje czadu.głowa mi pęka od jego marudzenia ale w nocy lepiej śpi dzięki tym plasterkom.

reklama
Dziewczyny moja jak katar miała to wzięłan trochę maści kamforowej do tego pół ząbka czosnku wyciśniętego. Tak smarowałam stopy na noc. Potem skarpetki.
Plasterki raz używałam ale jest fajny aromactive żel dla najmłodszych do posmarowania klatki. Super trzy nocki i po kłopocie.

Ostatnia edycja:
Do góry