reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dzień doberek.
Moja gwiazda jak spała w dzień te 6 godzin tak poszła spać po 22. Właśnie się obudziła. Śpi jak dorosły 8 godzin do 9. Wypoczęta w końcu dzisiaj idziemy na długi spacer. W święta to pogoda straszna a wczoraj tak spała a po południu ja do dietetyka. Jak wróciłam to już 17 była. Mała pielucha mokra. Ten na kacu nawet mu się zmienić nie chciało bo lepiej jakbym to ja zrobiła.
Idę robić mleczko [emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
PatiEmma- u nas też słabe noce. Synek jęczy, przekreca się, płacze, siada i wstaje. Najlepiej mu leżeć na mnie... No ale ida zeby. Też ma problemy z gazami, a raczej nic nowego nie je. W piątek mamy szczepienie to będę rozmawiała z pediatra.

Mieliśmy dzisiaj rehabilitację na NFZ i nie dało się ćwiczyć tak jeczal. W związku z tym robila z nim ćwiczenia z integracji sensorycznej. Tymek fajnie bawił się w tunelu.

Kawoszka, Emol - zazdroszczę Wam takich nocek. U nas jest minimum 5 pobudek. Jeszcze nie przespałem całej nocy od 8.5 miesiąca.

Kawoszka - my w Boże Ciało jedziemy do Gdańska i też wynajmujemy małe mieszkanko z sypialnia i pokojem z aneksem kuchennym. Chyba kupimy nosidlo na wyjazd. Miałam wypożyczac, ale przyda się dla drugiego dziecka.

Poranna burza w szkole rodzenia odradzali nam nosidełko. Z uwagi ba to że źle wpływa na biodra chyba że kupisz takie z szerokim rozstawem na nogi.

Moja śpi raczej całe noce. Dzisiaj spała w sypialni ze mną na łóżku. Ona się tak rozwala. Ale tak myślę że jak będzie miała dwa latka to jej łóżeczko z barierką kupimy a to będzie na drugie.

Słonce zaświeciło po moich podĺogach [emoji32] masakra kurz kurz kurz.
Klaudia ma drzemkę. Ja nastawiam kolejną pralkę dzisiaj jest piękna pogoda to powinno ładnie wysychać. Kuchnia nie sprzątana od poniedziałku [emoji43]. Konczę zmywanie. Potem karmienie chyba kaszę jej zrobię. Koleżanka z Waszawy przyjechała do namy z małym. Jest młodszy od Klaudii o 3 tygodnie i do tego wcześniak. Umówiłyśmy się na spacer. Będzie jeszcze jej mąż. Chodzi za nią jak cień.
Ciekawe czy mały jeździ już w spacerówce. Ostatnio to widziałam na zdjęciu że wozili go w wózku z budą a on miał podkulone nogi. Masakra.
Ona nigdzie z nim nie chodzi na zakupy bo się boi że on zacznie płakać.

Napiszę już wieczorem i opowiem jak było.
Teraz zapraszam na kawę [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477]

Zdaje sobie sprawę, że nosidla nie są super. Tylko tak myślę, że na wyjazd może się przydać. Mój synek nie chce za bardzo jeździć w wózku, a chcemy trochę polazic. Będę kupować coś porządnego. Myślę o firmie Tula.

Wiesz co zapytaj rechabilitantkę może coś podpowie.
Moja to klocek jest i znowu woli spacerówkę.

Nie dziecko rozwija się dobrze to ona jest walnięta. Ona wychodzi z nim na spacery jak ob śpi. Karmi go potem raz dwa w ubrania. Zapakuje mu 5 warstw że biedactwo ręką nie ruszy. No i ona chciała na płasko bo on ma spać. A jak się budzi na spacerze to już idzie do domu bo on pewnie zaraz zacznie płakać. I tak jeździła z nim a on miał nogi podkulone.
Pani ze wsi a tu taka warszawianka. Żebyś Ty ją zobaczyła zero kobiety czapki jak babcia nosi.

Cześć dziewczny :* czytam was w wolnych chwilach :* . U mnie super Ald tęskniłam za mama , Alex ją uwielbia i mam dużo spokoju :D już dawno nie pamietam kiedy się tak wyspalam :p wczoraj bylismy go ważyć i waży 9.800 [emoji7][emoji23] równe kilo w miesiąc ;p Tyle się rusza i dużo przybrał ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie dziecko rozwija się dobrze to ona jest walnięta. Ona wychodzi z nim na spacery jak ob śpi. Karmi go potem raz dwa w ubrania. Zapakuje mu 5 warstw że biedactwo ręką nie ruszy. No i ona chciała na płasko bo on ma spać. A jak się budzi na spacerze to już idzie do domu bo on pewnie zaraz zacznie płakać. I tak jeździła z nim a on miał nogi podkulone.
Pani ze wsi a tu taka warszawianka. Żebyś Ty ją zobaczyła zero kobiety czapki jak babcia nosi.

U nas dzisiaj 20 stopni. Wczoraj 15 więc Artur body na długi + bluza a wczoraj jeszcze bezrękawnik. Sąsiad się pyta czy nie za chłodno Arturowi, mówię ze nie bo jest przyzwyczajony, a poza tym nie ubiorze go w kombinezon zimowy. Dzisiaj widziałam jego żonę. Ubrala dziecko w kombinezon i jeszcze kocem na to I powtarzam dzisiaj jest 19 stopni, może i trochę wieje ale nie przesadzajmy . :/ a co do wózka Arturowi było nie wygodnie bo na lezaco i zmieniliśmy jak miał 4 miesiące. A tamten dalej w gondoli (wymiarowi dużo mniejszej niż nasza) a ma 7 miesięcy i na lezaco. Nie wiem ale raczej nóżki już zgiete ale w kombinezonie i kocyku nie widziałam dobrze. :( kurczę ja to Artura ubieram jak siebie

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Do góry