reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super, że macie takie możliwości z tym wynajmowaniem. To zawsze są dodatkowe pieniądze. Veronika nawet jak będziecie robić duzy remont to z perspektywy czasu pieniądze się zwrócą.
My mamy swoje mieszkanie 54m. Jednak myślimy coraz poważniej o domku. Pewnie, gdy wrócę do pracy będziemy myśleć o kredycie.

Dziewczyny aż mi głupio pisać. Wczoraj zawiodło nam zabezpieczenie więc jest szansa, że będę w ciąży. No zobaczymy. W styczniu jeszcze nie miałam owolucji więc może jeszcze jej nie ma. Ogólnie nie martwilabym się gdybym zaszła w ciążę. Mam stała pracę więc poszłabym od razu na zwolnienie po macierzyńskim. Potem kolejny macierzyński. W mieszkaniu byłoby ciasno, ale tak jak mówię myślimy o domku. No zobaczymy. Oboje z mężem czekamy co przyniesie nam wczorajsza noc.

reklama
Nie ma nie dawno się obudziła. Dałam jej flaszkę mleka.
Jest tak jak nowo narodzona. Śmieje się gada po swojemu. Widocznie było jej to potrzebne.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już wróciłam. Szymon wymęczony bo jechał na rowerze. Powyciagalam kubły 6 wielkich ciężkich i pozamiatałam podwórko. Zaczyna się porządnie chmurzyć. Zapowiadali na dziś późne po południe i wieczór burze i coś się chyba skołuje bo wiało a teraz cisza. Hahah jak przed burzą. Muszę parę kartofli ugotwać dla męża bo mam trochę gulaszu od wczoraj. Leon pije mleko i pewnie zaśnie. Poranna_burza ja do tej pory owulacji nie miałam i mogliśmy za każdym razem szaleć :D ciekawe jak to będzie teraz ;)

Byłam u dietetyka ooo szok ostatni raz na początku lutego czyli byłam u niego jakieś 8 tygodni temu. Dietę przez ten czas olałam a to zimno a to mała z zębami. Nie objadałam się ale i nie stosowaĺam od nieho diety. A tu urządzenie do pomiaru tłuszczu pokazało spadek 2%. On sam był zdziwiony. Ale powiedział że spoko. Następna wizyta 11 maja. Męża też zapisałam. Ja z nadwagą on z niedowagą.

Mamy kwaterę na weekend majowy. Do Białki Tatrzańskiej pojedziemy w niedzielę pod koniec kwietnia to musimy w okolicach coś poszukać. Od 2 maja jesteś w Krakowie. Na nocleg wynajmiemy mieszkanie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Mały śpi, mąż poszedł z Emilką na pokemony a ja piję winko i oglądam "perfekcyjną panią domu ".jest odcinek z młodymi mamami.powinnam się zgłosić ze swoją szafą :p.
Dominik złapał gdzieś katar:-( :(

Poranna burza to koniecznie nas informuj o rozwoju sytuacji;)
Mała coś ostatnio jakoś słabo śpi,przewraca się w nocy marudzi poplakuje nie wiem co jej jest kurcze czy to te zęby czy coś więcej bo i bąki są, a ja z niewyspania padam na twarz powoli

reklama
Artur wczoraj padł o 19 i śpi. O 20.30 go ubudzilam, umylam, butlę dałam, zęby umylam i poszedł ślad dalej. I tak myślałam czy wstanie o 3? Ale nie. Spał nawet spokojnie i do 6.10 więc nawet się wyspalam. Lewavgorna 1 to jest już dziurka w dziasle więc zaraz powinna wyjść. Ale ciągle czekamy.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Do góry