reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika jak tam Leon? Życzę dużo zdrówka :*

W pepco pojawiły się ciuszki z krótkim rękawem i bezrekawniki, gdyby ktoś był zainteresowany :)

Kupiłam małemu kubek niekapek ale jeszcze nie ogarnia jak z niego pić. Próbuje go gryźć ;).niby od 9 miesiąca ale trzeba jeszcze trochę poczekać

reklama
Kasiek Leon ok! Leci mu z nosa i kaszle ale po za tym jest fit tak jak teraz! A ja już nie daje rady! Mąż mówi to idź spać! Ciekawe kur...jak! On będzie grał a mały ma się sobą sam zająć? Boże zero odpowiedzialności i zrozumienia!

Ja też ogarnęłam mieszkanie. Zaraz wieszam pranie. Jutro zakupy i prasowanie.
też chyba otworzę wino.Dominik nie wybiera się do spania bo ucieka po całym pokoju i się śmieje. Chciałabym się już położyć do spania. Może za 2 godziny się uda

Veronika jak tam Leon? Życzę dużo zdrówka :*

W pepco pojawiły się ciuszki z krótkim rękawem i bezrekawniki, gdyby ktoś był zainteresowany :)

Kupiłam małemu kubek niekapek ale jeszcze nie ogarnia jak z niego pić. Próbuje go gryźć ;).niby od 9 miesiąca ale trzeba jeszcze trochę poczekać
Też miałam kupić niekapek od 9 miesiąca ale poczekam i kupię od 12-tego. Mojej jak daję pić z butelki to pije ale tylko od 3 miesiąca wolny lovi. Jak zmieniłam i do butelki kupiłam treningowy taki biały to za szybko leciało i nie chciała.

Ja w pepco kupiłam kilka ubranek ale zazwyczaj po pierszych dwuch praniach się zeszmaciły. Dlatego poluję na przeceny. W zimie w tesco f&f kupiłam poprzeceniane body z krótkim rękawem 9-12 miesięcy po 6 zł, jakoś super i tak mi się wydawało że są strasznie duże a tu spokojnie zakładam jej pod bluzeczki.
A może w pepco dla dziewczynek takie są ubranka nie wiem. Bo i skarpetki i śpichy czy półśpiochy to się rozciągnęły.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieeczyny ja tutaj zaglądałam ale cisza była.
U mnie była rano pielęgniarka w sumie nie wiem po co. Pogadała i poszła. Klaudia jak zasnęła ok 10 tak obudziła się po 14.
A plan miałam że jak zje po 10 to idę z nią na spacer tak do 13. No i spała jaj nigdy. Posiedziałam trochę w firmowych papierach ale nie chciałam się tłuc.
Jak wstała to zjadła i to był jej w sumie drugi posiłek. Potem szybko wybrałyśmy się na dwór akurat J.wrócił z pracy to poszliśmy razem. To tu to tam i zakupy. I tak popołudnie zleciało.
Mała zasnęła nam i spała ok godziny.
Już po kąpieli i też szaleje.
Leżę z nią u nas w sypialni i wali nogami w łóżko. Nagle przestała i słyszę jakby woda z kraniku jakiegoś leciała a to oba tak się zlała że wszystko do wymiany bo przeciekło. Do tego oblała mi pościel. Tego się obawiałam że wyspała się w dzień i szaleje teraz. [emoji53]

A propo wina mój mąż na spacerze zaproponował żebyśmy wieczorem wypili i co jakbym to ja nalała to byśmy wypili a u niego to tylko na gadaniu się kończy.

Też zaglądałam. Zdałam test na TECHNIKA bhp który robiłam w styczniu. Odkurzylam z małym pomocnikiem, w niedzielę posprzatam bo mam do szkoły na 13.30. Dzisiaj na obiad hamburgery. mąż pracował 14-19.20 więc szybko był w domu. A Artur jak zasnął o 14 to wstał o 16.20. Razem z nim się zdrzemnelam. Tak nam minął dzień :)

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Veronika mam nadzieję że Leonowi szybko minął smarki;)
Kasieks też czasem kupuje w Pepco ale jakis czas temu miałam taki szał zakupów że cały czas mam pod dostatkiem ciuszkow:)
Emol gratuluję!!!! Bardzo dobrze że masz takiego pomocnika;)
Kawoszka widzę że udało się przeżyć bez teściowej;)
U nas dziś jakoś wszystko na szybko,rano wstałam obiad zrobiłam później po 7wstala Mała to zjadła posiedziała chwilę i pojechałyśmy szybkie zakupy zrobić(ona już wypoczęta i gotowa do zabawy),później znów ziadła pobawilysny się chwilę przysnęła zaraz wstała bo nigdy długo nie śpi, poszłyśmy do przychodni bo jak Leon cis kaszle,ale mówi że płucach czysto tyle że to od refluksu pewnie więc znów leki,zwjechałam do teściowej ,wróciliśmy i w sumie zjeść i zaraz na rehabilitacje tak oczywiście płacz i wróciliśmy do domu,zjadlysmy posiedzialysmy i ok 21spac i o taki dzien

Emol gratulacje [emoji4]. Ja osratnio mojemu J.mówiłam że po co ja poszłam ba studia mogłam technija bhp zrobić i robić szkokenia ludziom do pracy a tak studia swoje praca swoje tyle że papier jest.

Wczoraj dostałam okresu. Nic mi się nie chce ale jak zaświeciło słońce to od razu kurz widać. Kot gubi coraz bardziej sierść mogę odkurzać dwa razy dzienie a i tak będzie widać kurz. Strasznie się u mnie kurzy i z ubrań. Pewnie dodatkowo bo chodzi ogdzewanie.

reklama
kawoszka niestety tak to niewyglada. technik moze byc zatrudniony jak firmq jest duza i potrzebuje pomocy inspektorl/specjalista bhp. ale wg mnie papier wazny i pomocny. myslalam czy nie pojsc do pip u i t iles lat sie pracuje v(3-5) to stajesz się specjalista. I dobrze by było aby szukali pracownikow

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Do góry