reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Emol wierze Ci :* całkiem możliwe ze to może być przyczyna . Muszę brać pod uwagę wszystko . Ja właśnie usypiam Alexa obudził się z takim ogromnym płaczem ze aż się wystraszyłam . Może i to przez zęby ale nie umiałam go uspokoić a płakał tak żałośnie ze ja prawie razem z nim [emoji43]. Dałam mu paracetamol .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny! U nas jak zwykle pobudka o 3.30 i później przed 7. Wkurzyłam się na męża bo zostawił swoje papcie i butelkę z wodą na drodze i najpierw jak szłam to jebłam w jedno a potem w drugie! I mówię mu własnej grzecznie,ze ma nie zostawiać! A on,a gdzie ja w nocy chodzę? No myślałam ,że wyjdę z siebie! Mówię cieloku chyba do Leona nie? I pyta czy muszę od rana zaczynać i mu humor psuć? A on mi może? Jak taki mądry to sam może wstawić do małego i jak raz się by o to miał przewrócić to by nie stawiał! Z resztą pierwszy raz tak zrobił! Mówi to gdzie mam mam postawić? Łaczki mają swoje miejsce na korytarzu na regale bo w nocy ich nie używasz! A woda tam gdzie zawsze! Już byłam taka wkurwiona,że buzi nie dostał! Będzie mi tu się sadzał dziad! ;) Idę pod prysznic,łóżko zrobić,później Szymkowi naszykowac ciuchy do przedszkola i Leona przebrać lbo leży jeszcze w łóżeczku. Potem muszę jeszcze pranie nastawić! Kasiek moja też mnie wyprowadza z równowagi bo też ciągle trzeba jej tłumaczyć po tysiąc razy albo stać nad nią i patrzeć jak i czy wgl robi! Także kochana wiem jak to jest! Mnozenia się nauczyła w mig ale i tak ma jeszcze problemy z odejmowaniem dużych cyfr! Teraz już zaczęli dzielenie,zobaczymy jak to będzie! Miłego dnia :*

U nas noc ok ale mały wstał już o 6 rano i po spaniu. Cały dzień ziewalam a mąż dziś długo w pracy.potem pojechał pokazać jeden z motorów do sprzedaży więc też go nie było. Za to przyszła ciocia (mały uciekał od niej),a później siostra (Dominik ją lubi )a na koniec szwagier (mały najpierw się rozplakal a potem go zaczepial ).miałam w planach prasować ale skończyło się na ugotowaniu zupki.popołudniu matma z Emilką bo jutro kartkówka. Dzień minął i jestem wykończona.
Foxy jak tam Alex, lepiej dzisiaj?może spróbuj żel na dziąsełka przy ząbkowaniu. niestety w nocy zazwyczaj jest gorzej.

Ostatnia edycja:
Ja właśnie wyszłam z pod prysznica! Wyczaiłam dla Julki biurko i krzesełko bo chcemy jej zmienić. Teraz chcę wszystko na biało. Rozglądam się też za szafą bo ma jedną większą i mniejszą z półkami ale żadnej wiszącej. Jedynie łóżko ma fajne białe. (Mąż jej przemalował) Materac też jej muszę zmienić. Te szafki co ma ta są nawet fajne. Tak myślę,że może je pomaluje tylko albo okleiną okleję. Coś wymyślę bo wkurza mnie takie każde z innej parafii! Dzisiaj dzień w miarę! Nie byłam aż tak bardzo zmęczona. Poprałam,posprzatałam,chłopaki spali po południu godzinkę to ja też się położyłam na pół godz i oglądałam telewizję. Miłej nocki dziewczyny!

Jutro mąż mnie zostawia na cały dzień. Już od 9 w pracy do północy :(

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Foxy- biedny Alex.

Veronica - ja mam biała kuchnie i sypialnie. Bardzo lubię biały kolor. Ogólnie lubię jasne meble bo duży pokój mam w sosnie bejcowanej. Tymka pokój - biały i żółty. Przedpokój i łazienka w bezach.

Kasieks - to sporo gości mieliście wczoraj. Dobrze, że noce lepsze.

Emol - ciężko tak cały dzień samej z dzieckiem.

My byliśmy wczoraj u lekarza. Oskrzela i płuca czyste. Gardło zaczerwienione. Trochę się leczymy bo młody ma katar i pokasluje. Coraz ładniej czworakuje.

Dziewczyny mam jeszcze takie pytanko. Jak Wasze dzieciaczki podnoszą się do stawania to układają stopy tak, że przylegają do powierzchni czy stoją na paluszkach?

Mój stoi na pełnych stopach ale jak chce coś wyżej zobaczyć to staje na palcach. No ale Artur już opanował do perfekcji wszywanie przy wszystkim. Nie pamiętam jak na początku układał stopy.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

reklama
Dominik stoi na pełnych stopach ale jak zaczynał to na palcach.jak go trzymam i prowadzę to też idzie na palcach a jak chodzi sam przy meblach to na całych stopkach. :)

Do góry