reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Sliczni chlopcy!
Super, ze tak uczycie dzieci jezykow! Beda mieli ulatwione zycie w przyzlosci:)

Emol - powodzenia na szczepieniu!

My po rehabilitacji.

reklama
Oj Foxy współczuję. Ja ostatnio wsadzilam 4 palce do gorącego oleju.w lodówce trzymam żel na oparzenia więc się przydał.

U nas noc w miarę ok. Mały spacerowal ale mniej.za to sąsiad znów wierci.:wściekła/y:
Jak wróci Andrzej to muszę skoczyć do apteki po coś na gardło dla Emki bo chora i na zakupy. Zrobię jej syrop z cebuli.

Wiecie co dziewczny ja mam dość... Mąż zrobił mi awanturę bo nie kupiłam papieru toaletowego ... nie zauważyłam tego SERIO . Mówi ze ma dość,że siedzę na dupie i nawet nie spojrzę czego brak...ze wczoraj głodował bo chleba nie było ...co on pierdoli przecież mógł wsadzić dupsko w samochód i jechać a nie zawalać na mnie . Nie chce z nim już być naprawdę ... jeszcze trochę poudaje poczekam aż mama przywiezie mi przetłumaczony akt Alexa , wyrobie mu paszport i znikam. Mam dosyć i nawet mi nie jest przykro ze chce odejść czułabym raczej ulgę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dodam , ze sprzatam w domu i gotuje ...tylko słabo na dwór i do sklepu wychodziłam bo jestem chora ...co za kretyn mam ochotę go zabić i zakopać w ogródku . Nienawidzę go

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Foxy łącze się z Tobą. Szkoda najbardziej Alexa. Ale u mnie też nie tak jak być powinno. Muszę zarejestrować nasz akt małżeństwa w Polsce i robię to pocztowo tylko z tego wzgledu, że urzędnik znajomy. Muszę wysłać oryginalny akt małżeństwa i Björna urodzenia ale te akty w Pl zostaną a ja dostanę 2 polskie małżeństwa. A ten się wścieka na mnie i wyzywa,że on chce je z powrotem . Mój boże czy ja jestem winna,że takie polskie prawo? Mam urzędnikowi powiedzieć,hej ale ja chcę niemieckie papiery z powrotem! Czy on jest jakiś nie normalny? Czasami sama się pytam czy on jest normalny. Dziś mu powiedziałam,że mam dość tego,że on taki wszystko wiedzący i mimo,że nie ma racji musi tak być jak on chce :( to nakrzyczał na mnie,że ja ciągle głos unoszę. No matko jak jestem zmęczona, Leon marudny i płaczący, Simon nie słucha a Julka się obraża i jej matma jeszcze to co mam ***** zadowolona chodzić i tańczyć? Jeszcze on mi dokłada swoje mądrości. Nie jestem żadnym robotem! Spię źle, wszystko robię a i tak nie dobrze :( też mam powoli wszystkiego dość.

Do góry