reklama
kasieks
Fanka BB :)
Foxy,Veronika przykre ,że się zle u Was układa.ja też się pospinalam z mężem ale o głupoty więc już nam przeszło.ale to prawda Veronika że wpływ na nasze samopoczucie i to jak wszystko odbieramy ma brak snu i zmęczenie.niestety panowie nie pomagają a pretensje mają i nie starają się zrozumieć w czym problem.jak w zeszłym miesiącu powiedziałam mężowi że sam będzie usypial małego bo go budzi to stwierdził że jestem księżniczką (ironicznie).więc zrobiłam awanturę i od tego czasu jest ok.Foxy najważniejsze jest dziecko.sama zdecydujesz co bedzie dla niego najlepsze.z doświadczenia wiem że bycie razem dla dobra dziecka nie jest dobrym wyjściem jeśli ludzie się nie szanują nie mówiąc już o miłości
kasieks
Przykładaj coś zimnego.a jak bedziesz w aptece to kup żel na oparzenia i trzymaj w lodówce na wszelki wypadek.ja tak robię odkąd Emila oparzyla rękęA mam bąbli pełno na udach i pieką ale będę żyć [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol
Foxy co za dwbil z twojego męża, mój na szczęście taki nie jest, wyślę go do sklepu to kupi potrzebne rzeczy. Gdzie niby to wszystko mialabys zabrać. -.- tym bardziej czy jak on jest chory to jeździ po zakupy? Nawet nie idzie spacerem tylko czy jeździ samochodem? Wątpię. Powiem tylko tyle kretyn.
Veronika przecież to nie ty masz wpływ na prawo. Raczej wyprowadzilas się stąd bo tu jest wszystko poebane
Foxy mama. Niestety możesz mieć rację. Ale jeśli chcesz aby się przyznał to nie możesz zadać pytania "Masz kogoś innego?" Bo oczywiście ze zaprzeczy. Raczej bym podeszła takimi stwierdzeniami. "wiem dlaczego ciągle widzisz we mnie wine i ciągle coś "źle robię" jak się zapyta dlaczego to wtedy powiedz ze "ciężko dorownywac komuś kto nie ma dzieci." Jak będzie zmieszany to dalej ciągnik. " jeśli uważasz mnie za ślepą to niestety się mylisz, wiem że masz kogoś na boku"
Jak już w ogóle będzie zdezorientowany skąd wiesz to zacytuję mu sms. I zapytaj się gdzie Ja poznał. I aby cebula już nie strugal. Oczywiście nagraj ta rozmowę aby potem jakby co mieć dowód w rozprawie sądowej.
Veronika przecież to nie ty masz wpływ na prawo. Raczej wyprowadzilas się stąd bo tu jest wszystko poebane
Foxy mama. Niestety możesz mieć rację. Ale jeśli chcesz aby się przyznał to nie możesz zadać pytania "Masz kogoś innego?" Bo oczywiście ze zaprzeczy. Raczej bym podeszła takimi stwierdzeniami. "wiem dlaczego ciągle widzisz we mnie wine i ciągle coś "źle robię" jak się zapyta dlaczego to wtedy powiedz ze "ciężko dorownywac komuś kto nie ma dzieci." Jak będzie zmieszany to dalej ciągnik. " jeśli uważasz mnie za ślepą to niestety się mylisz, wiem że masz kogoś na boku"
Jak już w ogóle będzie zdezorientowany skąd wiesz to zacytuję mu sms. I zapytaj się gdzie Ja poznał. I aby cebula już nie strugal. Oczywiście nagraj ta rozmowę aby potem jakby co mieć dowód w rozprawie sądowej.
reklama
Poranna_burza
Foxy mama - Emol ma racje. Jesli podejrzewasz go o romans to szukaj dowodow. Zeby potem Ci czegos nie wywinal z dzieckiem.
Podziel się: