reklama
kasieks
Fanka BB :)
Ja też nie stosuję metody BLW ale podałam link żeby Foxy wiedziała że są różne metody wprowadzania pokarmów i jeśli Alex nie chce np.jeść papek można próbować podawac jedzenie do ręki. Moja koleżanka tak robi.ja myślę że to trochę wcześnie ale alternatywa jest.za to zgadzam sie z artykułem o konsystencji pokarmów.Dominik je owoce jako papki,niektóre zupy miksuje a inne nie,np.dziś jadł krupniczek.ziemniaki, warzywa rozgniatam a mięso rozdrabniam i mały sobie radzi.nie je sam jak w BLW tylko go karmię. Wtedy wiem ile zjadł
. No i próbujemy różnych rzeczy a później jak nie uczulają to łączymy 
kasieks
Zgadzam się z Veronika że to normalne że czegoś nie wiesz.masz pierwsze dziecko i to normalne. Ja mam drugie ale przez alergie też muszę dopytywac o różne rzeczy i się nie przejmuje a jestem sporo starsza i "powinnam"wiedzieć. Człowiek uczy się całe życie.jest takie przysłowie "tylko człowiek mądry wie jaki jest glupi" 
Veronika_k
Dziewczyny a ja wam tylko pisalam sos musztradowo miodowy. Jak wyście go zrobiły? Bo ja robię tak: mały kubek naturalnego jogurtu, do tego przyprawa w proszku do sałatek Knorr (cała paczuszka), łyżeczka miodu i łyżeczka musztardy. Place lizać !
reklama
Podziel się: