reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Veronika jakbyśmy jutro urodziły to w piątek byłybyśmy w domu. U mnie chłodniej przynajmniej można coś w domu zrobić.
Ja dzisiaj już nigdzie nie chodzę. Zaraz nastawiam do picia wywar z liści malin.

Ostatnia edycja:
reklama
Veronika jakbyśmy jutro urodziły to w piątek byłybyśmy w domu. I mnie chłodniej przynajmniej można coś w domu zrobić.
Ja dzisiaj już nigdzie nie chodzę. Zaraz naprawiam do picia wywar z liści malin.
Kurde a ja nawet nie wiem czy w De można kupić! Jakbym jutro urodziła to w czwartek bym była w domu Oby dwóch rodziłam w środę,więc liczę po cichutku,że może zacznie się coś we wtorek w nocy Jak narazie to mi nie dobrze i strasznie boli z lewej strony krocze! Już nie mam siły!

Moja się do wyjścia w dalszym ciągu nie zbiera,wizyta w środę dopiero.
Mam wrażenie, że rozlazły mi się stopy,mam nadzieję, że po porodzie się zejdą...
Miłego dnia!

Kurde a ja nawet nie wiem czy w De można kupić! Jakbym jutro urodziła to w czwartek bym była w domu Oby dwóch rodziłam w środę,więc liczę po cichutku,że może zacznie się coś we wtorek w nocy Jak narazie to mi nie dobrze i strasznie boli z lewej strony krocze! Już nie mam siły!
Czytałam, że w DE można w aptekach kupić, ale też nie wszystkich,musiałabyś popytać.

Hej dziewczyny! Jak czujecie ruchy maleństw? Ja dziś jakoś dziwnie tylko w dole brzucha...hm...i tak się zastanawiam czy to normalne?

Cześć :).ja oczywiście w nocy spacerowalam do kibelka 6 razy.chyba w nim zamieszkam:o.w dzień aż tak często nie chodzę. Ciekawe z czego to wynika. Jak dluzej stoje to lekkie skurcze w pachwinach. innych dolegliwości brak.wizyt u gina już nie mam.jakby coś się działo to od razu szpital.mała w szkole wiec mam trochę luzu.może zrobię coś fajnego na obiad.muszę zadzwonić do mamy bo pewnie myśli że jestem w szpitalu jak się nie odezwałam z rana.miłego dnia:)

Hej dziewczyny! Jak czujecie ruchy maleństw? Ja dziś jakoś dziwnie tylko w dole brzucha...hm...i tak się zastanawiam czy to normalne?
Może się wstawia w kanał? U mnie dziś się normalnie przeciaga+czkawka:).jest ustawiony do porodu od 3 tygodni i też czasami czuję jakby się kręcił tak w dole ale poza tym nic się nie działo.

Może się wstawia w kanał? U mnie dziś się normalnie przeciaga+czkawka:).jest ustawiony do porodu od 3 tygodni i też czasami czuję jakby się kręcił tak w dole ale poza tym nic się nie działo.
No 3 tyg temu ginka powiedziała,że bardzo nisko jest już! Ale dziś te ruchy takie jakieś dziwne przeciągania i tylko w dole! Wczoraj jeszcze wszystko normalnie było! Brzuch twardy i pobolewa jak na okres!

reklama
U mnie cały brzuch się rusza.
Cześć :).ja oczywiście w nocy spacerowalam do kibelka 6 razy.chyba w nim zamieszkam:o.w dzień aż tak często nie chodzę. Ciekawe z czego to wynika. Jak dluzej stoje to lekkie skurcze w pachwinach. innych dolegliwości brak.wizyt u gina już nie mam.jakby coś się działo to od razu szpital.mała w szkole wiec mam trochę luzu.może zrobię coś fajnego na obiad.muszę zadzwonić do mamy bo pewnie myśli że jestem w szpitalu jak się nie odezwałam z rana.miłego dnia:)
Ja w łazience mieszkałam w pierwszym trymestrze jak non stop wymiotowalam :p

Do góry