reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

A teraz nie na temat Kupiłam sobie takie kapcie [emoji7][emoji23][emoji23]
1507753691-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajne kapcie ;) Kurcze w poniedziałek byliśmy na bilansie i w poczekalni była dziewczynka przeziębiona! I co? I Leon od nocy się smarka :( Nie rozumiem tylko dlaczego są w przychodni 2 poczekalnie w tym jedna dla zdrowych dzieci a druga dla chorych skoro wszyscy wchodzą gdzie chcą a te co siedzą nie zwracają uwagi? Na szczęście B. ma swoją przychodnię piętro niżej i zna się tam z wszystkimi i ja znając jego pójdzie i zrobi porządek ;D Już rano mówił, że się przejdzie :) Haha a ja następnym razem jak będę to też powiem to samo! No ale dziewczyny same powiedzcie po co tak mają zrobione, na recepcji siedzą 3 pi.... dwie oddzielne poczekalnie i zero reakcji??

Foxy mama wiem o jakimvdzwieku mówisz Ale wtedy mój szkrab nie płacze. To był dźwięk jelit jak przy jelitowce. Dzisiaj rano zrobił mega wodnista kupę. Ale nie ma miejsc do pediatry -.-

Veronika u mnie na szczęście są dwa osobne wejścia i dzieci ze sobą nie mają kontaktu

Emol oj to biedaczek :( oby szybko przeszło buziak od cioci :* i Leosiowi niech tez przejdzie szybko :* tak racja z tymi poczekali ami skoro są dwie to nie rozumiem czemu ludzie się nie stosują :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasieks jaki on już duży [emoji8] śliczny chłopczyk
:) właśnie mój lubił się smarować ale od jakiś
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziś
1507749412-aaaaaa.jpeg
dobrze ze mam spacerówkę
Przystosowana na płaska opcje bo kurde z gondoli nogi mu wystają [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki. Twój też śliczny. Chyba u Was zimno. U nas cieplutko i piękne słońce :)

U nas było do wczoraj pochmurno ale fajnie ciepło a dziś już od rano słonko i ogólnie zapowiadają jeszcze przeszło 20 stopni. Mały nie ma gorączki więc na spacery będziemy chodzić. Póki co nie jest aż tak źle. Czyszczę mu często nosek i wodę morską używam. W razie gorączki mam czopki ibuprofen. Ale mam nadzieję, że nie będą potrzebne :) Mały był spokojny a teraz zaczyna marudzić. Zobaczymy jak to dziś będzie ;)

Kasieks mamy ten sam smoczek ;) jak u Was się sprawdza?

Alex jaki jest niebieski.

Przed chwilą mój skarb tak przeraźliwie płakał. Mamy przepisany antybiotyk na oczko bo mu ropieje i po tych kroplach tak zaczął płakać (bierze je już 7 dni a dzisiaj taka akcja) chciałam go do piersi przystawic to aż się zapowietrzal. Przestał jak mu butlę dałam. I słyszę jak mu coś jeździ po jelitach. Może to gazy tam go cisną i taki zbieg okoliczności?
Mamy 3 smoczki z różnymi końcówkami ale ten jest jego ulubiony :).
Mój miał sól fizjologiczna do oczu po urodzeniu bo też mu ropialy. Po ok.tygodniu przeszło

reklama
Do góry