reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Fajne kapcie Kurcze w poniedziałek byliśmy na bilansie i w poczekalni była dziewczynka przeziębiona! I co? I Leon od nocy się smarka Nie rozumiem tylko dlaczego są w przychodni 2 poczekalnie w tym jedna dla zdrowych dzieci a druga dla chorych skoro wszyscy wchodzą gdzie chcą a te co siedzą nie zwracają uwagi? Na szczęście B. ma swoją przychodnię piętro niżej i zna się tam z wszystkimi i ja znając jego pójdzie i zrobi porządek ;D Już rano mówił, że się przejdzie Haha a ja następnym razem jak będę to też powiem to samo! No ale dziewczyny same powiedzcie po co tak mają zrobione, na recepcji siedzą 3 pi.... dwie oddzielne poczekalnie i zero reakcji??
Emol
Foxy mama wiem o jakimvdzwieku mówisz Ale wtedy mój szkrab nie płacze. To był dźwięk jelit jak przy jelitowce. Dzisiaj rano zrobił mega wodnista kupę. Ale nie ma miejsc do pediatry -.-
Veronika u mnie na szczęście są dwa osobne wejścia i dzieci ze sobą nie mają kontaktu
Veronika u mnie na szczęście są dwa osobne wejścia i dzieci ze sobą nie mają kontaktu
Foxy_mama
Emol oj to biedaczek oby szybko przeszło buziak od cioci :* i Leosiowi niech tez przejdzie szybko :* tak racja z tymi poczekali ami skoro są dwie to nie rozumiem czemu ludzie się nie stosują :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasieks
Dzięki. Twój też śliczny. Chyba u Was zimno. U nas cieplutko i piękne słońceKasieks jaki on już duży [emoji8] śliczny chłopczyk
właśnie mój lubił się smarować ale od jakiś
2tyg to niechce [emoji33] nie wiem co mu się stało . A to Alex na spacerku dziśdobrze ze mam spacerówkę
Przystosowana na płaska opcje bo kurde z gondoli nogi mu wystają [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasieks
Dzięki .mały jest szczepiony szczepionkami z przychodni. Wczoraj się dowiedziałam że nie mają szczepionki na polio i w sanepidzie też nie ma.trzeba czekaćCudowny Maluszek
Veronika_k
U nas było do wczoraj pochmurno ale fajnie ciepło a dziś już od rano słonko i ogólnie zapowiadają jeszcze przeszło 20 stopni. Mały nie ma gorączki więc na spacery będziemy chodzić. Póki co nie jest aż tak źle. Czyszczę mu często nosek i wodę morską używam. W razie gorączki mam czopki ibuprofen. Ale mam nadzieję, że nie będą potrzebne Mały był spokojny a teraz zaczyna marudzić. Zobaczymy jak to dziś będzie
kasieks
Mamy 3 smoczki z różnymi końcówkami ale ten jest jego ulubiony .Kasieks mamy ten sam smoczek jak u Was się sprawdza?
Alex jaki jest niebieski.
Przed chwilą mój skarb tak przeraźliwie płakał. Mamy przepisany antybiotyk na oczko bo mu ropieje i po tych kroplach tak zaczął płakać (bierze je już 7 dni a dzisiaj taka akcja) chciałam go do piersi przystawic to aż się zapowietrzal. Przestał jak mu butlę dałam. I słyszę jak mu coś jeździ po jelitach. Może to gazy tam go cisną i taki zbieg okoliczności?
Mój miał sól fizjologiczna do oczu po urodzeniu bo też mu ropialy. Po ok.tygodniu przeszło
kasieks
Fajne kapcie. Ja kupiłam buty takie przejściowe na jesień ale stwierdziłam, że nie mam do nich torebki i grzebie w necie żeby coś dopasowaćA teraz nie na temat Kupiłam sobie takie kapcie [emoji7][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Veronika_k
Ja też Leonowi przemywałam oczka solą fizjologiczną, chociaż mu nie ropiały.
Podziel się: