reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dobrze że stanął po Twojej stronie :-D.a jak teściowa nie słyszy co do niej mówisz to grzecznie zapytaj czy ma problemy ze słuchem bo może trzeba by było udać się do laryngologa;).powinno podziałac :D

reklama
Mały dziś marudził od rana.ciągle na rękach. W południe zasnął na prawie 4 godziny :confused: a później to samo.jesteśmy z mężem mocno przeziębieni więc martwię się trochę o maluszka.mam nadzieję że to tylko skok rozwojowy. w czwartek znów szczepienie :baffled:

takie firanki kupiłam. Nie udało mi się zrobić lepszego zdjęcia telefonem bo slonce mocno świeciło.trochę widać listki.przedtem miałam białe gładkie. U córki mam białe przetykane srebrną nitką ale to już wogóle nie wyszło na zdjęciu

Ostatnia edycja:
Malutki znów dziś marudził. Staram się go nie nosić na rękach żeby go nie zarazić ale czasami tak płacze że nie ma wyjścia.mąż też chory.wysłałam go do apteki i leczymy się dalej. Dobrze że chociaż córka zdrowa.

Brawa dla Arturka [emoji7] i zdrówka
Dla was Kasieks ! A firany super właśnie lubię w tym
Stylu :) Mój remont prawie się skończył jutro pokój małego dokończyć i z głowy :) dziś kąpaliśmy się na leżaczku w wannie jej ile było radości :D bo wanienka za mała a w uk ciężko dostać duża i kąpiel to była masakra ...wczoraj dostał takiego szału bo nie mógł się wyprostować ze pierwszy raz podczas kąpieli tak płakał :/
A dziś pełen relax
1507068125-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoo

reklama
Do góry