reklama
kasieks
Fanka BB :)
Mały dziś marudził od rana.ciągle na rękach. W południe zasnął na prawie 4 godziny a później to samo.jesteśmy z mężem mocno przeziębieni więc martwię się trochę o maluszka.mam nadzieję że to tylko skok rozwojowy. w czwartek znów szczepienie
kasieks
takie firanki kupiłam. Nie udało mi się zrobić lepszego zdjęcia telefonem bo slonce mocno świeciło.trochę widać listki.przedtem miałam białe gładkie. U córki mam białe przetykane srebrną nitką ale to już wogóle nie wyszło na zdjęciu
Ostatnia edycja:
Foxy_mama
Brawa dla Arturka [emoji7] i zdrówka
Dla was Kasieks ! A firany super właśnie lubię w tym
Stylu Mój remont prawie się skończył jutro pokój małego dokończyć i z głowy dziś kąpaliśmy się na leżaczku w wannie jej ile było radości bo wanienka za mała a w uk ciężko dostać duża i kąpiel to była masakra ...wczoraj dostał takiego szału bo nie mógł się wyprostować ze pierwszy raz podczas kąpieli tak płakał :/
A dziś pełen relax
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoo
Dla was Kasieks ! A firany super właśnie lubię w tym
Stylu Mój remont prawie się skończył jutro pokój małego dokończyć i z głowy dziś kąpaliśmy się na leżaczku w wannie jej ile było radości bo wanienka za mała a w uk ciężko dostać duża i kąpiel to była masakra ...wczoraj dostał takiego szału bo nie mógł się wyprostować ze pierwszy raz podczas kąpieli tak płakał :/
A dziś pełen relax
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoo
reklama
kasieks
Super,brawoInfo z ostatniej chwili. Artur ma 12 tyg i wlasnie się przekrecil z brzuszka na plecki. Po kapaniu na reczniku
Ostatnia edycja:
Podziel się: