reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dobrze że stanął po Twojej stronie :-D.a jak teściowa nie słyszy co do niej mówisz to grzecznie zapytaj czy ma problemy ze słuchem bo może trzeba by było udać się do laryngologa;).powinno podziałac :D

reklama
Mały dziś marudził od rana.ciągle na rękach. W południe zasnął na prawie 4 godziny :confused: a później to samo.jesteśmy z mężem mocno przeziębieni więc martwię się trochę o maluszka.mam nadzieję że to tylko skok rozwojowy. w czwartek znów szczepienie :baffled:

takie firanki kupiłam. Nie udało mi się zrobić lepszego zdjęcia telefonem bo slonce mocno świeciło.trochę widać listki.przedtem miałam białe gładkie. U córki mam białe przetykane srebrną nitką ale to już wogóle nie wyszło na zdjęciu

Ostatnia edycja:
Malutki znów dziś marudził. Staram się go nie nosić na rękach żeby go nie zarazić ale czasami tak płacze że nie ma wyjścia.mąż też chory.wysłałam go do apteki i leczymy się dalej. Dobrze że chociaż córka zdrowa.

Brawa dla Arturka [emoji7] i zdrówka
Dla was Kasieks ! A firany super właśnie lubię w tym
Stylu :) Mój remont prawie się skończył jutro pokój małego dokończyć i z głowy :) dziś kąpaliśmy się na leżaczku w wannie jej ile było radości :D bo wanienka za mała a w uk ciężko dostać duża i kąpiel to była masakra ...wczoraj dostał takiego szału bo nie mógł się wyprostować ze pierwszy raz podczas kąpieli tak płakał :/
A dziś pełen relax
1507068125-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoo

reklama
Do góry