reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Moja niunia nie chce za bardzo smoka tylko jak ją łapie spanid. Possie i wypluje jak jyż zaśnie. Tylko od mniej więcej dwuch tygodni sscie piąstki. Nie wiem czy to zęby choć na nie to raczej za wcześnie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Mój znowu się ślini i też nie wiem czemu bo na zęby za wcześnie

Mój się ślini i wkłada piąstki [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My jedziemy tylko na cycu teraz! Wcześniej zdarzało się, że musiał po cycu dostać flaszkę ale wszystko się unormowało i sam cyc już teraz! A Ty już teraz tylko butla? Mój nie chce za bardzo z butli! Czasami odciagniete B. mu daje ale mały pluje
Ja na piersi już cały czas, nie muszę dokarmiac, ale jak do urzędu czy inne sprawy pozalatwiac musiałam to zdarza się ze zajmuje mi to kilka h więc mały dostaje mm. Butle nadal lubi. ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Veronika gratuluję postępów. A jednak czytam ze nie. Dziwne zachowanie. Wiem że powinno się mieć zaufanie do męża. Ale może sprawdź historię w laptopie. Jak będzie usunięta to na pewno coś ukrywa.

Mój wczoraj mało jadł ale był po szczepieniu i może dlatego.

Kawoszkau mnie tak samo z tymi pięściami i z slinieniem. Po urodzeniu wkladal do buzi to wyjmowalam i dawalam smoczka. Potem zaprzestał i od tygodnia znowu ciumka pięści. I odkasluje ta sline bo czasami aż tyle jej jest .

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

przyszła mata.mały na początku był trochę ostrożny ale teraz już się rozgląda,macha rączkami i nóżkami :)

Ostatnia edycja:
Mojemu też się zdarzają dni gdy dużo śpi.lekarz powiedział że to normalne ale i tak ciągle sprawdzam mu temperaturę ;).

Mój się ślini i wkłada piąstki [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój też. Najwięcej się ślini po jedzeniu. Wkłada piąstki do buzi i próbuje też wpakować to co złapie do rączki ale jeszcze mu to nie wychodzi za bardzo ;)

Veronika_k faktycznie dziwnie się zachowuje. Może spróbujcie zorganizować sobie trochę czasu tylko dla siebie.wtedy łatwiej porozmawiać i wyjaśnić nieporozumienia.

reklama
Do góry