reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Kasieks kochana znam ten problem ...i z jedzeniem i mężem . Mój dziś poszedł odwiedzić kolegę o godzinie 13 i wrócił o 19 także spoko , dziecko i pies na głowie ...a ciężko to pogodzić mi bo mam dużego psiaka,który lubi sobie uciekać jak go spuszczę ze smyczy a ludzie się go boja No i biegam tak z tym wózkiem jak pojebana w poszukiwaniu psa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A mata to super sprawa i najbardziej pomaga mi kocyk baranek ! Ma taka moc ze mój mały jak go czuje to zasypia odrazu :p.
1504122908-aaaaaa.jpeg
1504122920-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Słodziak :-D.Mój mały obudził się w świetnym humorze ale od godziny jest rozdrażniony i marudzi.przed chwilą udało mi się go uśpić i zamówiłam mate przez internet.powinna być jutro.zobaczymy co przyjdzie :p

reklama
Kasieks kochana znam ten problem ...i z jedzeniem i mężem . Mój dziś poszedł odwiedzić kolegę o godzinie 13 i wrócił o 19 także spoko , dziecko i pies na głowie ...a ciężko to pogodzić mi bo mam dużego psiaka,który lubi sobie uciekać jak go spuszczę ze smyczy a ludzie się go boja No i biegam tak z tym wózkiem jak pojebana w poszukiwaniu psa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A mata to super sprawa i najbardziej pomaga mi kocyk baranek ! Ma taka moc ze mój mały jak go czuje to zasypia odrazu :p.
1504122908-aaaaaa.jpeg
1504122920-aaaaaa.jpeg

Jak słodko leży. [emoji7]
Moja już by skopała ten kocyk.

Dziewczyny dzisiaj mała wstała po 5. Z resztą wszyscy taj wstaliśmy. Ja ją na cyca potem tatuś butelkę przygotował. Potem do bujaczka i zamontowany pałąk się sprawdził. Zaczęła marudzić to ja do wózeczka smiczek i szum miś. Snu może 20 minut ale i tak sukces. Potem pobudka znowu jedzenie i odleciała to ja ją do łóżeczka. Snu może 20 - 30 minut. Potem pobódka to chodziłyśmy oglądać rybki w akwarium i leżenie na brzuszku i mata. Boże jak ja ci dziękuję że to kupiłam. Mała leży ja prasuję. Jest super a kupiłam coś takiego. Mata Tiny Love 123 interaktywna.
1504174029-aaaaaa.jpeg

Działa a jak ona gada do tych kuleczek. [emoji4]
1504174063-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie jak go owijam w kocyk to tak leży i momentalnie odpływa haha :D inne rozkopuje tego jakoś nie może haha

Fajna ta Twoja mata taka wielo funkcyjna :) ja muszę kupić Lepszy bujaczek bo ten mój mi średnio pasuje :p

Ja mam bujaczek darowany. Też mi się nie podoba. Dała mi go szwagierka tylko pałąka już nie dała. Dlatego kupiliśmy ten i powiem Wam że jest extra pasuje do wszystkiego i można tak go zgiąć żeby dziecko zainteresowało się zabawką.
1504175920-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja mam leżaczek bujaczek też bez zabawek i huśtawkę z zabawkami i meldyjkami ale rzadko używam bo mały nie chce za bardzo w huśtawce. Leżaczek najwyklejszy bez niczego u nas się super sprawdza. Mały poleży i zaśnie. Lubi też leżeć na kanapie w rogalu przykryty swoim ulubionym mięciutkim kocykiem i przytulony do pielusi (też jedna) mięciutka. Jak za półtora tygodnia przywiezie łózko piętrowe i małemu normalne łóżeczko to będę go kładła w łóżeczku w tym rogalu bo kołyska za mała a rogal długi ;) Przeziębiłam się :( Młody i młoda też, B. też zaczyna. Martwię się, że mały też się zarazi. Tak to u nas jest z tą temperaturą. Raz 15 raz 30 stopni :/ kurwicy można dostać! B. jak zwykle mnie dalej wkur.... pojechał cielok po paszport bez papierów!!! I dzwoni i wyzywa, że nie wiedział, że są w domu! No kur..a gdzie mają być?!! I powiedział, że drugi raz jeździć nie będzie. A ja kur.. mogę??? Jeszcze z małym się tarmosić muszę!! Czasami myślę czy te chłopy na prawdę takie głupie czy tylko udawają.

Dziewczyny a ja mam leżaczek bujaczek też bez zabawek i huśtawkę z zabawkami i meldyjkami ale rzadko używam bo mały nie chce za bardzo w huśtawce. Leżaczek najwyklejszy bez niczego u nas się super sprawdza. Mały poleży i zaśnie. Lubi też leżeć na kanapie w rogalu przykryty swoim ulubionym mięciutkim kocykiem i przytulony do pielusi (też jedna) mięciutka. Jak za półtora tygodnia przywiezie łózko piętrowe i małemu normalne łóżeczko to będę go kładła w łóżeczku w tym rogalu bo kołyska za mała a rogal długi ;) Przeziębiłam się :( Młody i młoda też, B. też zaczyna. Martwię się, że mały też się zarazi. Tak to u nas jest z tą temperaturą. Raz 15 raz 30 stopni :/ kurwicy można dostać! B. jak zwykle mnie dalej wkur.... pojechał cielok po paszport bez papierów!!! I dzwoni i wyzywa, że nie wiedział, że są w domu! No kur..a gdzie mają być?!! I powiedział, że drugi raz jeździć nie będzie. A ja kur.. mogę??? Jeszcze z małym się tarmosić muszę!! Czasami myślę czy te chłopy na prawdę takie głupie czy tylko udawają.
Chyba bym zabila za taką odzywki. Ja musiałam sama pojechać do urzędu bo mój pojechał ale nie do tego gdzie powinien choć w szpitalu dostał kartkę z dokładnym adresem i z tą kartką miał wstawić się w urzedzie. To nie przeczytał :/ ja dziecko zostawiłam z mama i sama pojechałam ogarniac. -.-

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba bym zabila za taką odzywki. Ja musiałam sama pojechać do urzędu bo mój pojechał ale nie do tego gdzie powinien choć w szpitalu dostał kartkę z dokładnym adresem i z tą kartką miał wstawić się w urzedzie. To nie przeczytał :/ ja dziecko zostawiłam z mama i sama pojechałam ogarniac. -.-

No to widzę, że nie mój tylko taki inteligent ;) jeden jedzie bez papierów drugi nie tam gdzie trzeba ;D ja małego zawsze biorę ze sobą bo on bez cyca nie wytrzyma :)

No to widzę, że nie mój tylko taki inteligent ;) jeden jedzie bez papierów drugi nie tam gdzie trzeba ;D ja małego zawsze biorę ze sobą bo on bez cyca nie wytrzyma :)
Wtedy było to 10 dni po porodzie więc miałam system karmienia mieszany bo mało mleka miałam na samym początku. Więc zostawiłam go z mama, ale jakbym od początku tylko piersią karmiony to pewnie też bym zabierala go wszędzie

Wtedy było to 10 dni po porodzie więc miałam system karmienia mieszany bo mało mleka miałam na samym początku. Więc zostawiłam go z mama, ale jakbym od początku tylko piersią karmiony to pewnie też bym zabierala go wszędzie

My jedziemy tylko na cycu teraz! Wcześniej zdarzało się, że musiał po cycu dostać flaszkę ale wszystko się unormowało i sam cyc już teraz! A Ty już teraz tylko butla? Mój nie chce za bardzo z butli! Czasami odciagniete B. mu daje ale mały pluje

reklama
Emol wygrałam! Jak rano dzwonił i wyzywał też się wkurwiłam i wygarnęłam co chciałam ale na koniec zalagodziłam sytuację i powiedziałam, że nie ma sensu się kłócić i następnym razem pojedziemy od razu razem załatwiać i koniec! Przyjechał, podpisał od razu i powiedział, że w środę załatwi i ja nie będę musiała jeździć ;)

Do góry