reklama
Veronika_k
Fanka BB :)
Ej mój mały też. Dziś była położna i przybrał tylko 80g prze tydzień. Muszę go częściej do cyca przykładać bo krótko je.Dziewczy mój mały nie chce jeść :/ caly czas by spał trochę się martwię
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
Położna mi powiedziała, że może być tak, że rośnieCiekawe czemu tak ? Ale dobrze ze nie jestem sama [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Veronika_k
Dziewczyny ja już nie mam siły na mojego! Nie wiem co się dzieje ale od jakiś 3 tyg bardzo dziwnie się zachowuje Chodzi jakiś poddenerwowany ale niby mówi, że wszystko ok jak się go pytam. Ciągle siedzi przed laptopem! Zamyka oczy z laptopem,otwiera oczy od razu laptop! Jak zacznę jakiś temat, obojętnie jaki to zaraz się wkurza i awantura z byle czego! Wczoraj chciałam się przytulić bo byłam zmęczona i po prostu zasnąć to powiedział, że nie chce i odwrócił się w drugą stronę i to nie tylko wczoraj ale co dziennie tak jest! Rano jak się obudzi i chce do mnie się przytulić a ja leżę odwrócona w drugą stronę to się obraża i twierdzi, że to ja jestem obrażona! Dzisiaj też już się zaczęło. Nie mam z kim tu pogadać daltego napiszę tu. Ostatnio w żartach powiedział, że musi się wyprowadzić bo chce schudnąć. A ja tak się teraz zastanawiam czy to było na prawdę w żartach i jaki faktycznie powód by miał być! I po co te kwiaty były? Nie wiem co robić ;(
Kawoszka81
Hej laski [emoji5]
Dzieciaczki mają skoki rozwojowe rosną i mogą być bardziej aktywne lub przysypiają. No i jesień idzie powietrze jest inne. Moja śpi od 10:35 czyli już prawie 2 godziny sukces. Co chwilę sapie, mruczy. Pewnie nie długo się obudzi.
A ja mam ból głowy od wczoraj połączony z bólem oka i ucha i zęba który jest martwy po kanałowym leczeniu. Mam zapalenie nerwu trójdzielnego twarzy. Ból taki że wydaje się że z zęba i jakbym mogła to bym go gołymi rękami wyrała. [emoji30]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieciaczki mają skoki rozwojowe rosną i mogą być bardziej aktywne lub przysypiają. No i jesień idzie powietrze jest inne. Moja śpi od 10:35 czyli już prawie 2 godziny sukces. Co chwilę sapie, mruczy. Pewnie nie długo się obudzi.
A ja mam ból głowy od wczoraj połączony z bólem oka i ucha i zęba który jest martwy po kanałowym leczeniu. Mam zapalenie nerwu trójdzielnego twarzy. Ból taki że wydaje się że z zęba i jakbym mogła to bym go gołymi rękami wyrała. [emoji30]
Kawoszka81
Może zazdrosny jest o dzieckoDziewczyny ja już nie mam siły na mojego! Nie wiem co się dzieje ale od jakiś 3 tyg bardzo dziwnie się zachowuje Chodzi jakiś poddenerwowany ale niby mówi, że wszystko ok jak się go pytam. Ciągle siedzi przed laptopem! Zamyka oczy z laptopem,otwiera oczy od razu laptop! Jak zacznę jakiś temat, obojętnie jaki to zaraz się wkurza i awantura z byle czego! Wczoraj chciałam się przytulić bo byłam zmęczona i po prostu zasnąć to powiedział, że nie chce i odwrócił się w drugą stronę i to nie tylko wczoraj ale co dziennie tak jest! Rano jak się obudzi i chce do mnie się przytulić a ja leżę odwrócona w drugą stronę to się obraża i twierdzi, że to ja jestem obrażona! Dzisiaj też już się zaczęło. Nie mam z kim tu pogadać daltego napiszę tu. Ostatnio w żartach powiedział, że musi się wyprowadzić bo chce schudnąć. A ja tak się teraz zastanawiam czy to było na prawdę w żartach i jaki faktycznie powód by miał być! I po co te kwiaty były? Nie wiem co robić ;(
reklama
Kawoszka81
Moja niunia nie chce za bardzo smoka tylko jak ją łapie spanid. Possie i wypluje jak jyż zaśnie. Tylko od mniej więcej dwuch tygodni sscie piąstki. Nie wiem czy to zęby choć na nie to raczej za wcześnie.
Podziel się: