koriander
Fanka BB :)
no wlasnie tylko ze w Niemczech nie ma ograniczen predkosci i srednia to 130km/h no i same autostrady chyba pocwiczymy jazde z mezem siedzacym z tylu, wezme sobie gps do pogaduszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ktore jechaly w dluzsza trase z maluszkami:
czy jedno z was siedzi z tylu z dzieckiem? My przyzwyczailismy Lile ze siedzi sama z tylu ale nie wiem ile tak wytrzyma, nie wiem czy maz nie bedzie jej zabawial, ale z drugiej strony to wole go miec pod reka z przodu :-)
Czy dajecie dzieciom pic podczas jazdy czy tylko na postojach? Gdzies czytalam zeby nie podawac napojow ze wzgledu na ryzyko zachlysniecia (bo co wtedy zrobic na autostradzie jak sie maluch zaczyna ksztusic ) ALe z drugiej strony Lila ciagle sobie pociaga z flaszki, wiec nie wiem ile razy by trzeba stawac..
Iga w aucie wszystkim rzuca, najlepsza rozrywka w foteliku to rozglądanie się na boki i żucie paska od szelek fotelikowych tego nic nie przebijeCzy macie jakieś pomysły na ciekawą (niedrogą) zabawkę do auta na DŁUGĄ podróż??? nie mam pojęcia co kupić ale muszę bo młody się strasznie nudzi w aucie a stare zabawki już nie są ciekawe...
Czy macie jakieś pomysły na ciekawą (niedrogą) zabawkę do auta na DŁUGĄ podróż??? nie mam pojęcia co kupić ale muszę bo młody się strasznie nudzi w aucie a stare zabawki już nie są ciekawe...