reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje z dzieckiem :)

forever ogladam oferty na Majorke, ale jakos nie jestem przekonana :-/ O temp. tez roznie pisza, raz 22 raz 26 srednia, woda 17st...brrrrr
a Azory-no coz, moze za 2-3lata, w przyszlym roku chcemy na Kanary wrocic - zostala nam Teneryfa i Gran Canaria, ale na Fuerte z przyjemnoscia drugi taz bym poleciala

reklama
No my już mamy tylko majówkę zaklepaną, wakacje mniej więcej - napewno z moją Mamą działka jak najdłużej jednym ciągiem. Polskie morze też w planach.

Hej, czy któraś z Was zna Góry Świętokrzyskie? Gdzie można się wybrać z 2-latkiem? Chodzi nam o to, żeby pochodzić sobie, pooglądać widoki, porobić zdjęcia, zmienić klimat, odpocząć. Wspinaczki w tym roku odpadają.

zołza nie pomoge, ja szukam gdzie mozna pochodzić po górach Stołowych (Karpacz itp.) z 2 - latkiem a jak nie znajdę nic to nasze ukochane Beskidy Śląskie tam mozna wszędzie :-):tak:

Kati, K. był raz w Stołowych i jest zachwycony, ale nie zna tam miejsc dla dzieciaków. My ostatecznie chyba pojedziemy połazić po dolnych partiach Świętokrzyskiego Parku Narodowego - bez ambicji wejścia wszędzie, ale tak na spokojnie, byle mały poczuł odrobinę górskiego powietrza :-)

chyba znaleźlismy ofertę na wakacje - Turcja. Byłam wczoraj w biurze Itaki i babka powiedziała mi kilka fajnych rzeczy.
Np o wietrzności w Grecji w miejscach które rozważaliśmy (fakt że wieje tak mocno przez cały rok że zjeżdżają sie windsurfingowcy ze świata raczej nie przemawia za tym żeby wybierać się tam z małym dzieckiem) albo o ogólnej mentalności Greków - żeby się nie wysilić za bardzo co przekłada się na monotonie jedzenie i ogólny brak czystości, szczególnie na plażach (szkło i pety) co akurat potwierdzili tez moi rodice którzy byli w zeszłym roku na Korfu...
Turcy ponoć bardzo lubia dzieci, jedzenie jest ful wypas (zwłaszcza w hotelu który rozważamy) no i jak sie dziś okazało kolega z pracy był w tym właśnie hotelu i ze wszystkich swoich tureckich wakacji (a odbył ich 5) poleca własnie ten "nasz" :)

Madzioolka - skąd ludzie wiedzą takie rzeczy ? :szok: Odnośnie petów i bałaganu - może nie ma idealnego porządku ale widziałam gorsze miejsca. Faktycznie na Rodos są miejsca gdzie nieźle wiele - Parsonisis - no ale aż głowy nie urywa no i nie koniecznie się trzeba wybrać na sam cypel :-p Szczerze mówiąc mnie hotel jakoś średnio interesuje - nasz tegoroczny będzie przy linii kolejowej, która jest pomiędzy nim a plażą - na zdjęciu to kapitalnie wygląda - ale my tam pewnie i tak tylko spać będziemy. :happy:
Dla mnie Turcja jest za mało.... mobilna poza tym będąc na Rodos byłam na wycieczce w Marmaris i tam dopiero było iście.... azjatycko. :eek:
Aestima - też muszę tam wrócić i zobaczyć co się zmieniło przez ponad 20 lat.

reklama
Forever bo właśnie wszystko kwestia potrzeb ;-) - my lecimy się pobyczyć, żadnych wycieczek nie planujemy, wszystko ma być pod ręką, piękna piaszczysta długa plaża na wieczorne spacery :) a i fakt że kilkaset metrów dalej jest centrum nurkowe jest nie bez znaczenia :-)

Do góry