reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No mnie "wciągnęły" te Azory - ale min. za 2 lata - w przyszłym roku chcę wreszcie białe noce obejrzeć w Petersburgu jesli znajdę towarzystwo no i kwestia długości lotu - 2 tys. km od wybrzeży Portugali Sąd wyjazdy od końca maja.
traschka
Mama Marysi
a my jedziemy pod koniec lipca nad nasze morze na tydzień. Najpierw kilka dni na Kaszubach, bo mam tam moje kursy Suzuki a potem od razu nad morze. Ja ogromnie chciałam za granicę, ale z dwójką maluchów kompletnie sobie tego nie wyobrażam. bałabym się chyba, w Polsce jakoś raxniej jesli coś sie wydarzy. Ale z jednym dzieckiem pojechałabym gdyby było mnie stać. Nam cały wyjazd refunduje zakład pracy Marcina więc nie wybrzydzam. jesli będzie lało to kicha, ale pociesza mnie, że w ośrodku obok są dostepne dla nas baseny, w tym fajne dla dzieci, w naszym ośrodku jest duży zadaszony plac zabaw i wewntrzne "kulkowe" atrakcje więc jakoś to będzie nawet przy niepogodzie.
Będziemy w Rewalu w ostatni tydzień lipca. ktoś chętny na spotkanie? )
Będziemy w Rewalu w ostatni tydzień lipca. ktoś chętny na spotkanie? )
traschka
Mama Marysi
Aestima Rewal jest po "waszej" stronie na mapie My bedziemy od soboty 27lipca przez tydzień. Zapraszamy!!!
traschka
Mama Marysi
zarezerwowali nam ostatni domek ale mają jeszcze chyba jakiś hotel. Tylko ja nie mam namiaru na to, muszę poprosic Marcina. Ale byłoby super))
reklama
forever ogladam oferty na Majorke, ale jakos nie jestem przekonana :-/ O temp. tez roznie pisza, raz 22 raz 26 srednia, woda 17st...brrrrr
a Azory-no coz, moze za 2-3lata, w przyszlym roku chcemy na Kanary wrocic - zostala nam Teneryfa i Gran Canaria, ale na Fuerte z przyjemnoscia drugi taz bym poleciala
a Azory-no coz, moze za 2-3lata, w przyszlym roku chcemy na Kanary wrocic - zostala nam Teneryfa i Gran Canaria, ale na Fuerte z przyjemnoscia drugi taz bym poleciala
Podziel się: