reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

Dobra przelew wstrzymalam i czekam na Dziunkę :)

Dziunka kobieto napisz czy ten obiekt (jak wiesz oczywiscie) jest gdzies blisko centrum Debek. Te 200 m do plazy kusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
i jeszcze mozna wyzywienie (chodzi mi o sniadanie) wykupic i wrzuciłabym sobie do faktury :)

reklama
dobra dzwonilam do kolezanki ktora byla w tamtym roku i ma dosc podobny gust :) i powiedziala ze jest fajnie hehehhe
a Dębki to wieś :) kurczę ja słyszę non stop ze Dębki są spokojne, dla rodzin z dziecmi a dziewczyny z pomorza mówią ze jarmark :) dwa bieguny :) No nic pojadę, sama sprawdzę :) wplacam zaliczkę :)

Ula Dębki to jarmark, ale za to Dąbki to spokojna wioska, wlasnie chyba lepsze dla rodzin z dziecmi - jezdzilismy tam z moimi rodzicami w daaawnych czasach ;-) Moze stad te dwa bieguny jak piszesz :-)

Ula to wszystko prawda, leży w bardzo dobrym punkcie. Wiem, bo tam byłam. Mogę polecic:tak: Dębki są naprawdę malutkie, dużo mniejsze od Karwi i ulice wąskie, a tłum jak cholera. Dlatego tam bym nie pojechała.

DZIUNKA nie mam nr do Ciebie więc poproszę na priva :p ja też swój wysyłam
nie wiem czy będę miała dostęp do internetu i czy jest w ogóle sens brać komputer na wakacje...

dziewczyny pomóżcie mi to rozgryźć:
SKM Trójmiasto: Tabele opłat
chodzi mi o odległość ona jest liczona w kilometrch czy liczbą przystanków??
bo widzę że tu jakieś kolory są przy tych stacjach :(
chociaż chyba w km bo 180 stacji nie ma... a skąd mam wiedzieć ile km

reklama
Do góry