reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
Dziunka dzięki wakacjom pol naszych mam z forum poznasz :)

Ja tez chętnie Cię poznam :) ojejjejej dopiero teraz patrzę a z krynicy do Dziunki mam ponad 100 km ;/ no ale mam nadzieje ze coś się wykombinuje :)

gdynia, Sopot lub Gdańsk i płyniesz na Hel TRAMWAJ WODNY Gdańsk, Gdynia, Sopot, Hel. Bilety, ceny, rozkład.

edit wiem gdzie jest Kolorowa, jest to dobre miejsce :) ale się cieszę że się spotkamy :)

ja tez sie ciesze :-)
pewnie trzeba sie bedzie wybrac na ten tramwaj.... :-) mam nadzieje, ze jeszcze z Karwii sa np jakies busy do 3miasta, zebysmy nie musieli brac auta tylko wozek i na wycieczke ;-)

oby pogoda byla w miare dobra, bo juuuuz sie nie moge doczekac :-)

edit:
Ulenka a Wy w jakim terminie nad morze? :-)

my od 13 sierpnia, tylko ze maz nie chce zaliczki mi na złosc wysłać ;/ ech....hehehe pare dni temu tez mnie wkurzał z tym bo tez sie z nim klóciłam ;/ wrrr łeb mu urwę no ;p

Lotka busy są:tak:

Ula a ile poznałam w zeszłe wakacje mam z chustoforum:szok: bardzo dużo, w samej Karwi z 10. Z naszego bb poznałam Agę4444, Ilonę i oczywiście Martę i Etnę;-) Prawie prawie było spotkanko z Katrenki ale się nie zgadałyśmy.

To może jakiś grafik zróbcie? Kto, gdzie, kiedy:-D:-D Ja na Pomorze wybieram się też gdzieś koło 10 sierpnia - taki jest plan A, plan B zakłada przyjazd dziadków to 100-lycy, plan C , że gdzieś wyjedziemy ze Słupska gdzieś ... i tu wielki znak zapytania.

Dobry pomysł z grafikiem;-) ja juz nie łąpie kto i gdzie:tak:
Agrafka pewnie juz nad morzem , trzeba sie z nia skontaktowac

no to anawawka mozesz sie wykazać w swojej new roli i zrobic wakacyjny grafik ;DDD bo szczerze nie interesowałam sie zbytnio kto gdzie kiedy i na ile i ja tez terminów nie łapie :D

reklama
Mama aleś mnie wkopała:-D
To tak z pamięci ...
kto od kiedy do kiedy gdzie
Agrafka - 16.07 3-MIASTO
Ula 13.08 KRYNICA
Aga 05.08 16.08 3-MIASTO
Lotka 26.07 01.08 KARWIA
cd nastąpi

Ostatnia edycja:
Do góry