reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

Aga placisz za ilosc przejechanych kilometrów. Czyli jezeli wsiadziesz we Wrzeszczu w wysiądziesz na na Zaspie to płacisz za te trase mimo tego ze pociag jedzie z GD Głownego do Gdyni Głównej

reklama
Dziunka, juz to chyba kiedys pisalas/wklejalas linka....ale ja mam skleroze - wybaczcie ;-)

gdzie najlepiej sprawdzic pogode - zeby najbardziej sie sprawdzala, jesli chodzi o okolice Karwii/ Władysławowa? :-)

Marta dzięki za info, pytałam o to bo chciałam wiedzieć ile mnie wyniesie bilet tygodniowy ale już wiem 35zł i będę mogła jeździć od Gdańska po Rede tam i z powrotem tam i z powrotem...

wiecie kochane ja jadę na takie hardcorowe wakacje jadę ja sama z dzieciakami + moja przyjaciółka sama z dwójką dzieci ( 2latka+3latka) jedziemy pociągiem (wagonem sypialnym...) i na miejscu będziemy musiały korzystać z komunikacji miejskiej
z jednej strony + 3miasta jest to że gdy będzie podało to zawsze jakoś czas zorganizujemy

a moje pytanie jest takie powiedzcie mi gdzie są fajne plaże w 3mieście słyszałam że Orłowo jest ok a może wy mi coś polecicie??
na pewno popłyniemy tramwajem na Hel no ale codziennie tego robić nie będziemy bo zbankrutujemy...
no i jeszcze atrakcje poproszę
na pewno Oliwa i jej katedra
zoo
starówka Gdańska
oceanarium w Gdyni
molo w Sopocie
aquapark
i co jeszcze??

Aga z 3miejskich plaz to wlasnie Orłowo / Redłowo sa najciekawsze:tak: nie jest zupełnie pusto ,a le to nie to co Sopot
w Sopocie otworzyli tez małe oceanarium, Gdynia Skwer Kosciuszki + statki Marynarki Wojennej , orłowski Klif, Gdańsk Westerplatte, i na razie tyle przychodzi mi do głowy

No ja wlasnie na tvn meteo oglądalam ze prognozy na lipiec są bardzo obiecujące, powyzej 20 stopni itd nawet 30 :) juz nawet chcialam meza kusic na wczesniejszy wyjazd. I sprawdziło się ciepło jest? ano jest :) tylko ze leje lub siąpi prawie codziennie !!!! hehehehe

Kochane pomorzanki, my jedziemy niestety kawałek od Was bo do Ustronia Morskiego pod namiot. Tak przynajmniej zakładamy hehe... Ja jednak coś wykombinuję ze spotkaniem tylko czy Wam nie bedzie przeszkadzała moja koleżanka? Taka sama więc ja przygarnaimy zawsze hehe... Mam nadzieje, że nie będzie padać bo tak to się szybko zwiniemy..

reklama
Do góry