reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

dziewczyny bo ja juz fiksuję ;p zaraz mam robic przelew do krynicy a sie zastanawiam ;/ czy moze nie lepiej nad pełne morze? dębki mi chodzą po głowie :)
fajnie jest w krynicy?

reklama
Ula napiszemy Ci , ze fajnie a potem nam głowe urwiesz;-)
Ja wybrałabym Krynice (wybieramy sie tam w niedziele na cały dłuuugi dzień). Wszystko zależy od tego co wolisz, jak lubisz spędzać czas. Dębki kojarza mi się z jarmarkiem a nie wypoczynkiem.

Marta głowy nie urwę bo za daleko mam Was wszystkie hehehe
ja lubilam jarmark :) dlatego do władka co roku jeździlismy.
teraz na jarmark nie mam czasu ale nie chce do jakiejs dziury trafic ;/ hehehe wiesz, u mnie jest tak ze jak ja cos wybiorę to i tak narzekam ;/

tutaj mam cos na szybko 100m od plazy http://www.mirella.afr.pl/foto.htm pensjonat nie za pikny ale ale ta plaza mnie kusi :)

maz sie ze mnie smieje ze teraz bede dzwonila 3 dni do dębek :)

dobra dzwonilam do kolezanki ktora byla w tamtym roku i ma dosc podobny gust :) i powiedziala ze jest fajnie hehehhe
a Dębki to wieś :) kurczę ja słyszę non stop ze Dębki są spokojne, dla rodzin z dziecmi a dziewczyny z pomorza mówią ze jarmark :) dwa bieguny :) No nic pojadę, sama sprawdzę :) wplacam zaliczkę :)

Marta ja Was znajdę :)
no krynica ale dziunka jeszcze mi pensjonat podsunęla, gdzie jest 200 m od plazy, sa ladne pokoje, plac zabaw, cena 120 zł od pokoju (czyli przystepniejsza niz w krynicy nasza 145 po uzgodnieniu ze 160) i wolne od 6 sierpnia do 15 :) ale dalekkooooo ;/ ze 2h wiecej autem ;/

reklama
Do góry