reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

AniaSm super, że przyjeżdżasz i powiem Ci, że biorę pod uwagę odwiedziny Ciebie a i o Solina mi się marzy. Może byśmy wynajęły wszystkie na kilka dni jakiś domek nad Soliną?

reklama
AniaSm super, że przyjeżdżasz i powiem Ci, że biorę pod uwagę odwiedziny Ciebie a i o Solina mi się marzy. Może byśmy wynajęły wszystkie na kilka dni jakiś domek nad Soliną?
wszystkie tzn kto? i same? powiem Wam, że z dziewczynami z forum "macierzyństwo po stracie" raz do roku robimy sobie taki zjazd same bez dzieci i chłopów na weekend :-D super jest! a z innego forum listopad 2009 raz do roku spotykamy się z dzieciakami na jakimś zjeździe! właśnie organizujemy kolejny! tym razem w okolicach Łodzi więc na szczęście nie będę miała daleko! ale super jest się tak spotkać z mamami z innego forum i z dzieciakami! co innego jak się czyta, a co innego widzieć się na żywo! dla mnie rewelacja i uwielbiam te nasze zjazdy!

dziewczyny! prosze o pomoc:-D
poleccie mi jakies naprawde fajne miejsce nad morzem - miejscowosc, wioska itd. najlepiej domek z jakims placem zabaw dla dzieci:) slyszalam o takiej wiosce (?) Rzę coś tam..cos mi sie kojarzy z zytem, ze zbiorami zboza, snopkami:zawstydzona/y: wiem ze duzo tam rz lub ż;-)

dziekuje z gory!!!

edit: wiem! sianożęty!!! ktos cos wie?:)

Ostatnia edycja:
u nas na kilka dni to może być problem niestety bo my czasu nie będziemy mieć zbyt wiele ,no ale wy możecie jak najbardziej na dłużej zostać :tak:

Ania, mojemu ostatecznie ustawil sie grafik w pracy no i wyjezdzamy stad 17 maja i siedzimy na poludniu do ok polowy czerwca. cos mi sie wydaje, ze Ty chyba mniej mobilna w tym okresie jestes?

maxwell,
druga polowa czerwca bede w domku ;-)

reklama
lotka jeśli będe mieć foteliki to może ,ale powtarzam może udałoby mi się też w innym terminie bo ostatnio jak zostałam sama z Kubą to mi teściowa swojego fiacika dała ,a teraz jeszcze szwagierka kupiła sobie autko więc możliwe że pożyczyłyby na wycieczkę no ale to jak już będe na miejscu ;-)

Do góry