reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
Marta, Dziunka a niedzielne spotkano to tak na bank odpada? Bo H mówił ze lepiej by było nam w niedzielę a potem na wieczór w trasę do domu pojechać.
Coś marudzi z ta sobotą ;/ napiszcie tutaj co i jak bo ja listopada nie ogarniam w ogole. Nie mam tutaj czasu na neta.

Ps. wyobraźcie sobie ze głowę mam tak zajętą Olim i wszystkim co się dookoła niego dzieje ze kompletnie zapomnialam się posmarować na plaży przez 2 dni filtrem, coś tam się maznęłam ale potem zapomnialam - efekt ja plecy zjarane a H przód i tył ;/ Dobrze ze Olinek miał dobrą ochronę i smarowałam go non stop.

Ula w sumie nie wiem dlaczego aż tak zależało mi na sobocie;-) jak sobie przypomnę to powiem;-) ale wstępnie niedziela też może być, tylko o której chcecie zjechać do Sopotu?

edit: Skontaktowałam się z Martą, ona już ma plany na niedzielę i zostaje sobota:tak:

Ostatnia edycja:
Ula nic już nie pisałaś wiec myslałam , ze sobota tez moze byc. Jestesmy umówieniz moja mama juz w niedziele:tak:namów Huberta , daj sobie plecki posmarowac to moze sie zgodzi;-)

Dziewczynki Hubert chyba tak bardzo chce Was poznać :-D (podczytuje listopad sobie z ukrycia cwaniak jeden :-D) ze zgodził się na sobote chociaż to dla nas nie lada wyprawa, ale chodziło mu o to zeby w niedziele do Was zajechac jak bedziemy wracali do domku, zeby nie robić zbędnych kilometrów :zawstydzona/y: ale jak bardzo Wam nie pasuje to wstępnie moze byc sobota.

Oczywiscie jak Hubert usłyszał o aquaparku to nie moze byc bez niego ta wyprawa. Napiszcie mi proszę o ktorej Wy do tego aquaparku wchodzicie, bo listopada nie ogarniam a teraz do Was z kibla piszę :-D bo bysmy też chcieli z Wmi do niego wskoczyc. Oli kochaaaa wodę, z morza go wyciągnąć nie można.

U nas super!!!!!!!!!!!!!! Na każdym kroku poznajemu ludzi z dziećmi z ktorymi Oli się bawi, spotykamy sie stadami na plaży (i pomyslec ze sami przyjechalismy). Dzis byli u nas nowi znajomi z Warszawy, ktorych tutaj poznalismy, oni są z roczniakiem. Jutro umawiamy sie na plazę chociaż prognozy nie są za obiecujące, no zobaczymy co nam pogoda zaproponuje na sobotę.

Znikam:-)

Ja tylko idę z dziewczynkami do aquaparku i wchodzę o 8. Czytałaś mój post na listopadzie z linkiem do aquaparku?

Dziunka przeczytałam. Czyli Ty z dziećmi tylko tam będziecie od godzinki 8? Myślalam ze będzie komplet hehehe ale pewnie coś źle doczytałam. Marta odpuszczacie sobie pluskanko?
Kurczę musielibyśmy wyjechać chyba o 6 - 6.30 zeby spokojnie móc tam dojechać, no nic zobaczymy jak wyjdzie. Jak bedzie ładna pogoda to spotykamy się na plaży, tak?
A jak będzie padać :szok::-D
Dziś pozapisuję sobie Wasze nr telefonów i będę dawała znać a wieczorem napiszę czy idziemy tak wczesnie do aquaparku czy sobie później tam wskoczymy.

Ostatnia edycja:
Ja jadę wcześniej bo my nie śpimy od 6, a na godzinkę bo dziewczyny dłużej nie wytrzymają, ja sama i tak nie poszaleję, bo musze mieć je na oku. no i po co przepłacać, jak mogę mieć to samo za połowę mniej.

Też się zastanawiam co zrobimy w razie deszczu. Marta znasz jakieś fajne miejsce?

reklama
Ula ja mojego w weekend na 8 do aqua parku nie zwleke. Jak mamy zajecia to około 11 wiec ludzka godzina:tak:raz wybralismy sie latem w weekend w ciagu dnia i były takie tłumy , ze dtwierdziłam , ze nie ma co.
Bede czekała na wiesci. Jak na razie zanosi sie na mega burze ...

dziunka w Sopocie nic nie jest nastawione dla rodzin z dziecmi. Ostatnio w Gdyni widziałam kawarnie dla mam z maluchami czytałam dobre opinie. w Gdańsku tez jest , plac zabaw w Chełmie itp. Dobrze byłoby spotkac sie w "terenie"

Ostatnia edycja:
Do góry