reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
Marta, Dziunka a niedzielne spotkano to tak na bank odpada? Bo H mówił ze lepiej by było nam w niedzielę a potem na wieczór w trasę do domu pojechać.
Coś marudzi z ta sobotą ;/ napiszcie tutaj co i jak bo ja listopada nie ogarniam w ogole. Nie mam tutaj czasu na neta.

Ps. wyobraźcie sobie ze głowę mam tak zajętą Olim i wszystkim co się dookoła niego dzieje ze kompletnie zapomnialam się posmarować na plaży przez 2 dni filtrem, coś tam się maznęłam ale potem zapomnialam - efekt ja plecy zjarane a H przód i tył ;/ Dobrze ze Olinek miał dobrą ochronę i smarowałam go non stop.

Ula w sumie nie wiem dlaczego aż tak zależało mi na sobocie;-) jak sobie przypomnę to powiem;-) ale wstępnie niedziela też może być, tylko o której chcecie zjechać do Sopotu?

edit: Skontaktowałam się z Martą, ona już ma plany na niedzielę i zostaje sobota:tak:

Ostatnia edycja:
Ula nic już nie pisałaś wiec myslałam , ze sobota tez moze byc. Jestesmy umówieniz moja mama juz w niedziele:tak:namów Huberta , daj sobie plecki posmarowac to moze sie zgodzi;-)

Dziewczynki Hubert chyba tak bardzo chce Was poznać :-D (podczytuje listopad sobie z ukrycia cwaniak jeden :-D) ze zgodził się na sobote chociaż to dla nas nie lada wyprawa, ale chodziło mu o to zeby w niedziele do Was zajechac jak bedziemy wracali do domku, zeby nie robić zbędnych kilometrów :zawstydzona/y: ale jak bardzo Wam nie pasuje to wstępnie moze byc sobota.

Oczywiscie jak Hubert usłyszał o aquaparku to nie moze byc bez niego ta wyprawa. Napiszcie mi proszę o ktorej Wy do tego aquaparku wchodzicie, bo listopada nie ogarniam a teraz do Was z kibla piszę :-D bo bysmy też chcieli z Wmi do niego wskoczyc. Oli kochaaaa wodę, z morza go wyciągnąć nie można.

U nas super!!!!!!!!!!!!!! Na każdym kroku poznajemu ludzi z dziećmi z ktorymi Oli się bawi, spotykamy sie stadami na plaży (i pomyslec ze sami przyjechalismy). Dzis byli u nas nowi znajomi z Warszawy, ktorych tutaj poznalismy, oni są z roczniakiem. Jutro umawiamy sie na plazę chociaż prognozy nie są za obiecujące, no zobaczymy co nam pogoda zaproponuje na sobotę.

Znikam:-)

Ja tylko idę z dziewczynkami do aquaparku i wchodzę o 8. Czytałaś mój post na listopadzie z linkiem do aquaparku?

Dziunka przeczytałam. Czyli Ty z dziećmi tylko tam będziecie od godzinki 8? Myślalam ze będzie komplet hehehe ale pewnie coś źle doczytałam. Marta odpuszczacie sobie pluskanko?
Kurczę musielibyśmy wyjechać chyba o 6 - 6.30 zeby spokojnie móc tam dojechać, no nic zobaczymy jak wyjdzie. Jak bedzie ładna pogoda to spotykamy się na plaży, tak?
A jak będzie padać :szok::-D
Dziś pozapisuję sobie Wasze nr telefonów i będę dawała znać a wieczorem napiszę czy idziemy tak wczesnie do aquaparku czy sobie później tam wskoczymy.

Ostatnia edycja:
Ja jadę wcześniej bo my nie śpimy od 6, a na godzinkę bo dziewczyny dłużej nie wytrzymają, ja sama i tak nie poszaleję, bo musze mieć je na oku. no i po co przepłacać, jak mogę mieć to samo za połowę mniej.

Też się zastanawiam co zrobimy w razie deszczu. Marta znasz jakieś fajne miejsce?

reklama
Ula ja mojego w weekend na 8 do aqua parku nie zwleke. Jak mamy zajecia to około 11 wiec ludzka godzina:tak:raz wybralismy sie latem w weekend w ciagu dnia i były takie tłumy , ze dtwierdziłam , ze nie ma co.
Bede czekała na wiesci. Jak na razie zanosi sie na mega burze ...

dziunka w Sopocie nic nie jest nastawione dla rodzin z dziecmi. Ostatnio w Gdyni widziałam kawarnie dla mam z maluchami czytałam dobre opinie. w Gdańsku tez jest , plac zabaw w Chełmie itp. Dobrze byłoby spotkac sie w "terenie"

Ostatnia edycja:
Do góry