reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
znalazłam te foty z Kątow Rybackich, o których kiedyś pisałam :)
muszę je oprawić - to chyba jedne z najładniejszych morskich zdjęć jakie udało mi się zrobić zwykłą cyfrówką :)
morze1.jpgmorze2.jpgmorze3.jpgmorze4.jpg

u nas leje na całego i jest burza ;/ co tutaj robić? Jak przyjechalismy tez dwa dni siąpiło ale my wtedy spokojnie moglismy spacerować itd, a teraz jestesmy uziemnieni ;/ umowilismy sie ze znajomymi na zwiedzanie okolicy i oni juz zawrocili bo tak leje ;/

W tym momencie bardzo żałuję ze nie pojechalismy do Władka, juz nawet nie o okolicę chodzi ale o bliskosc Trójmiasta i innych atrakcji. Co tutaj dziewczynki mogę robic, nie ma tutaj nawet kulek pod dachem heehhehehe
Warto jechac do Kątów Rybackich? Coś się tam dzieje? A Stegna?

Smieje się ze z Władka do Ciebie Dziunka byłby rzut beretem :) z obiadem bym przyjechała ;p

u nas leje na całego i jest burza ;/ co tutaj robić? Jak przyjechalismy tez dwa dni siąpiło ale my wtedy spokojnie moglismy spacerować itd, a teraz jestesmy uziemnieni ;/ umowilismy sie ze znajomymi na zwiedzanie okolicy i oni juz zawrocili bo tak leje ;/

W tym momencie bardzo żałuję ze nie pojechalismy do Władka, juz nawet nie o okolicę chodzi ale o bliskosc Trójmiasta i innych atrakcji. Co tutaj dziewczynki mogę robic, nie ma tutaj nawet kulek pod dachem heehhehehe
Warto jechac do Kątów Rybackich? Coś się tam dzieje? A Stegna?

Smieje się ze z Władka do Ciebie Dziunka byłby rzut beretem :) z obiadem bym przyjechała ;p

Ula niestety o ile mi wiadomo to wszystkie te miejscowości na mierzei są podobne pod kątem "rozrywek" :/
W każdym razie w Stegnie nic nie było pod dachem, w Kątach też na pewno nie.

Dziunka my mamy kwaterę do niedzieli do 11, cos maz mowił ze sie juz chyba zbieramy do domu, bo tesc został w firmie i wszystkie wyceny zostawił dla H na przyszły tydzien. Ja nie namawiam jego bo kasa....codziennie wydaje sie tutaj takie pieniądze ze szok. Z drugiej strony wiem ze to juz bedzie po sezonie i moze znaleźlibyśmy coś taniej niż 150-170 zł za dobę ;/ Tęsknię ze Władkiem ;p

No nic, jak spadł deszcz zabawa z Olinkiem szybko przeszła w zasnięcie na ręku a teraz jest juz po deszczu ale troszkę wieje. Jutro to ma byc dopiero brzydka pogoda ;/. Ale wybieramy się do Was i tak i tak ;) Tylko nie wiem, o ktorej co i jak. Moze zlądujemy troszkę poźniej bo i tak całego dnia nie bedziemy w knajpach i placach zabaw a plaża odpada :( troszkę szkoda :(

Ula w Jantarze jest basen, a Sztutowie Muzeum. Z Krynicy pływa statek do Malborka, tamtąd niedaleko do Fromborga, tez mozecie skoczyc, a i do Gdańska rzut beretem

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka my mamy kwaterę do niedzieli do 11, cos maz mowił ze sie juz chyba zbieramy do domu, bo tesc został w firmie i wszystkie wyceny zostawił dla H na przyszły tydzien. Ja nie namawiam jego bo kasa....codziennie wydaje sie tutaj takie pieniądze ze szok. Z drugiej strony wiem ze to juz bedzie po sezonie i moze znaleźlibyśmy coś taniej niż 150-170 zł za dobę ;/ Tęsknię ze Władkiem ;p

No nic, jak spadł deszcz zabawa z Olinkiem szybko przeszła w zasnięcie na ręku a teraz jest juz po deszczu ale troszkę wieje. Jutro to ma byc dopiero brzydka pogoda ;/. Ale wybieramy się do Was i tak i tak ;) Tylko nie wiem, o ktorej co i jak. Moze zlądujemy troszkę poźniej bo i tak całego dnia nie bedziemy w knajpach i placach zabaw a plaża odpada :( troszkę szkoda :(

Ula no taki to już urok polskiego morza :). Podczas naszego pobytu Ala miała gorączkę i siedziałam z nią 2 dni w domu - sama, bo M pojechał pokazywać mojej siostrze i jej chłopakowi Gdańsk i okolice. Ale Ala się ładnie nawet bawiła, wiec jakoś bardzo nie odczułam tego siedzenia na miejscu.

Ula w Jantarze jest basen, a Sztutowie Muzeum. Z Krynicy pływa statek do Malborka, tamtąd niedaleko do Fromborga, tez mozecie skoczyc, a i do Gdańska rzut beretem

No właśnie jakieś atrakcje są w nie tak dużej odległości, ale zrozumiałam, że nie chcecie nigdzie dalej jechać ?

Ula a na co wam tak strasznie kasa idzie w tej Krynicy?. Nam się udało całkiem niewiele wydać, zakupy robiliśmy głównie w Biedronce pod blokiem, obiady w pizzeri albo w smażalni w jelitkowie wychodziły po ok 20 zł na głowę także też nie tak dużo. Jedyny dodatkowy wydatek większy to 1xbasen właściwie tylko.

Do góry