reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wakacje!!!!wczasy!!!!ferie!!!

reklama
no i mi sie wczasy odsuwaja :( pewnie za tydzien pojedziemy(a mialo byc dzis) bo ta pogoda cos za fajna sie nie szykuje;/ moze nam sie wtedy uda trafic.... no i szukam noclegow w Karwii ;-)

POMORZANKI i RESZTA BANDY wybierająca się na wakacje nad morze

kiedy będziecie jakieś spotkanie robić?????? ja mam zaklepany termin w 3mieście od 05.08 do 16.08 więc gdybyście miały ochotę to się chętnie spotkam :-)

Lepiej szukajcie noclegu w Karwi:tak: bliżej do plaży (ja mam 200m ale mamy działkę, a pensjonaty są trochę dalej). Jest to raczej miejscowość typowo rodzinna, koło szkoły jest fajny plac zabaw dla dzieci (dmuchane zamki, baseny kulkowe(taki labirynt), zawsze go zaliczamy. Barów, smażalni, pizzerii, kiosków, lepszych knajpek jest sporo, stoisk z pierdołami jeszcze więcej, jest apteka, sklepów dość dużo, piekarnie dwie, rzeźnik, świetne miejsce gdzie sprzedają ZAJEBISTE CIEPŁE pączki z różą i innym nadzieniem. Super miejsce gdzie można zjeść smaczne naleśniki i gofry. Bliżej mnie jest fajna knajpka z miejscem na tańce na samiutkich wydmach. Jak wjeżdżasz do Karwi jest karuzela, quady.

Co jeszcze Lotka pragniesz, to Ci napiszę czy jest?

reklama
Lepiej szukajcie noclegu w Karwi:tak: bliżej do plaży (ja mam 200m ale mamy działkę, a pensjonaty są trochę dalej). Jest to raczej miejscowość typowo rodzinna, koło szkoły jest fajny plac zabaw dla dzieci (dmuchane zamki, baseny kulkowe(taki labirynt), zawsze go zaliczamy. Barów, smażalni, pizzerii, kiosków, lepszych knajpek jest sporo, stoisk z pierdołami jeszcze więcej, jest apteka, sklepów dość dużo, piekarnie dwie, rzeźnik, świetne miejsce gdzie sprzedają ZAJEBISTE CIEPŁE pączki z różą i innym nadzieniem. Super miejsce gdzie można zjeść smaczne naleśniki i gofry. Bliżej mnie jest fajna knajpka z miejscem na tańce na samiutkich wydmach. Jak wjeżdżasz do Karwi jest karuzela, quady.

Co jeszcze Lotka pragniesz, to Ci napiszę czy jest?

ufff udalo sie :-) mamy noclegi w Karwii, wiec ostatecznie jedziemy 26.07-01.08.
zaraz wplacam zaliczke, ulica Kolorowa, wiec wydaje mi sie dosyc blisko do plazy...

mam jeszcze jedno pytanie, gdybysmy chcieli sie wybrac w rejs statkiem, to gdzie najblizej? bo chyba z Karwii nic nie ma....? :-)

Do góry